FOTO Fiica cea mare a lui Vârciu, bucățică ruptă din mama ei! Cât de bine seamnănă cele două

carmina-si-amy-teiceanu2.jpg

Cele două au avut parte de o ședință profesională de machiaj, s-au pozat și au arătat lumii cât de mult seamănă
Foto: Instagram

Carmina, fiica cea mare a lui Liviu Vârciu, crește pe zi ce trece și, dacă atunci când era mai micuță părea că a moștenit majoritatea trăsăturilor tatălui ei, tată că acum, la vârsta adolescenței, aceasta și-a mai schimbat puțin fizionomia și începe să semene din ce în ce mai mult cu mama ei, Ami Teiceanu.

Carmina s-a transformat într-o adevărată domnișoară, împlinind de curând vârsta de 17 ani și începe să aibă și preocupările vârstei. Adolescenta are o viață socială activă și în mediul online, unde a început să cocheteze și cu vlogging-ul, așa cum fac majoritatea tinerilor de vârste apropiate, încercând să facă primul pas în acest sens în urmă cu câteva luni. 

Carmina și mama ei, Ami Teiceanu, ca două picături de apă 

De asemenea, se pare că asemenea adolescentelor cochete, fiica cea mare a lui Vârciu pare să aibă o pasiune și pentru machiaj, domeniu unde s-a nimerit să o atragă și pe mama ei, Ami, fosta parteneră a lui Vârciu. Cele două petrec mult timp împreună și au o relație extrem de apropiată, motiv pentru care au decis să participe împreună și la o ședință de make-up. 

carmina-si-amy-teiceanu.jpg

Carmina o ajunge pe mama ei și la înălțime
Foto: Arhivă personală

Cele două, aranjate și pozate una lângă cealaltă, sunt extrem de asemănătoare, nici fanii acestora neputând să nu observe cât de multe trăsături a împrumutat Carmina de la mama ei. De asemenea, Ami pare mai degrabă sora Carminei în imaginea respectivă, lucru punctat și de Carmina în descrierea imaginii pe care a publicat-o în mediul online. Cele două au purtat un machiaj asemănător, realizat de un profesionist și păreau gemene! 

Ce relație are Carmina cu tatăl ei, Liviu Vârciu 

Chiar dacă înainte avea o relație minunată și cu tatăl ei, cei doi filmându-se adesea în ipostaze amuzante, se pare că fiica cea mare a lui Vârciu a avut o perioadă în care a fost cam supărată pe acesta. 

De când artistul s-a împăcat cu mama ceileilalte fiice a lui, cu Anda Călin, se pare că relația cu fiica lui cea mare s-a mai răcit, având în vedere că acum, pe conturile lui de socializare, apar de ceva vreme numai poze cu fetița lui cea mică. Carmina nici nu a fost invitată la botezul surioarei ei mai mici, tatăl ei decizând la momentul respectiv că ar fi mai bine ca fiica lui cea mare să nu participe la eveniment, motivele fiind știute numai de el. 

Carmina a publicat la un moment dat și un mesaj acid pentru Vârciu. „De când eram mică, am vrut o familie unită în care să cresc, dar apoi mă gândesc la tine, tată, și îmi amintesc că nu e vina mea pentru că tu ai pierdut ceva atât de special, e toată doar a ta)”, a scris Carmina în urmă cu ceva vreme pe contul personal de Instagram.

 

 

 

Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1