FOTO EXCLUSIV Naşa Raluca, fără sutien la nunta lui Connect-R

raluca_1.jpg

Raluca a fost o apariţie extrem de sexy la nunta lui Connect-R
Foto: Click!

Are o fetiţă cu Pepe şi în aprilie va naşte cel de-al doilea copil al cuplului, dar Raluca Pastramă are un trup fără cusur.

Bruneta de 22 de ani arată impecabil şi a demonstrat-o din nou la nunta lui Connect-R, care a avut loc duminică. Raluca, care a fost naşa cântăreţului şi a Mishei, a purtat o rochie neagră extrem de sexy şi care i-a scos în evidenţă toate atuurile fizice. 

Ţinuta mulată din dantelă a avut un decolteu impresionant care a atras toate privirile. Transparentă, rochia a avut o jupă extrem de scurtă pe dedesubt, care i-a pus în valoare picioarele lungi. Însă surpriza a venit când Raluca s-a întors cu spatele. Materialul transparent a lăsat să se vadă un mic detaliu: soţia lui Pepe nu a purtat sutien. 

 • Raluca este gravidă, dar asta nu a împiedicat-o să adopte o ţinută sexy
  Foto: Click!
 • Raluca a avut un decolteu impresionant
  Foto: Click!
 • Raluca a stat cu Connect-R până la intrarea în biserică
  Foto: Click!
 • Soţia lui Pepe nu a purtat sutien la rochia din dantelă neagră
  Foto: Click!
 • Maximize

1/4

Connect-R şi Misha s-au căsătorit religios duminică, iar naşi le-au fost Pepe şi Raluca. 

De la nunta cântăreţului nu putea lipsi colegii de breaslă, cu care Connect-R a împărţit scena în diferite spectacole susţinute prin ţară. Au semnat "condica" la petrecerea de nuntă, printre alţii, Jorge, cântăreaţa de muzică populară Maria Cârneci, Dj Harra, CRBL şi soţia. Toţi s-au pregătit intens pentru evenimentul de duminică seara. Doamnele au trecut de la coafor şi cosmetică şi au îmbrăcat rochii elegante, iar domnii şi-au aranjat freza şi şi-au scos de la naftalină costumele. 

Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1