FOTO EXCLUSIV Ce nevastă frumoasă are Adrian Despot!

sotie_adi_despot.jpg

Lisa, soţia lui Adi Despot, e o fire discretă, la fel ca solistul
Foto: Alex Muscaliu

Este cunoscut drept un rocker rebel, care mereu spune ce gândeşte şi ale căror melodii se aud la toate petrecerii tinerilor nonconformişti. Dar Adrian Despot e de fapt un bărbat aşezat de mult la casa lui.

Solistul trupei Viţa de Vie (38 de ani) şi soţia sa, Lisa, sunt împreună de peste 20 de ani, din clasa a zecea. Cuplul are doi copii, Toma, de şapte ani, şi Maia, de aproape cinci. Fire discretă, Adi nu vorbeşte prea des despre viaţa personală. Nici Lisa nu a fost dornică să iasă în evidenţă în sfera publică: deşi a fost prezentă la evenimente alături de soţul ei, ea l-a lăsat pe Adi în lumina reflectoarelor.

Recent, Adi şi Lisa au fost surprinşi la cumpărături, într-un mall din nordul Capitalei. Erau îmbrăcaţi lejer, el în blugi şi cămaşă, ea în pantaloni largi şi un top negru. După ce au cumpărat mai multe obiecte pentru casă, Adi a fost cel care a cărat sacoşa plină până la maşină. 

Când au părăsit magazinul, Adi şi nevasta lui nu s-au putut abţine şi au luat câte ceva de-ale gurii, din care s-au înfruptat în drum spre maşină. 

  • Cei doi soţi au făcut cumpărături pentru casă
    Foto: Alex Muscaliu
  • Adi şi Lisa sunt împreună de pese 20 de ani
    Foto: Alex Muscaliu
  • Adi şi-a menanjat soţia şi a cărat plasa cu cumpărături până la maşină
    Foto: Alex Muscaliu
  • Maximize

1/3

loading...
Loading...

Citește și