FOTO EXCLUSIV Ce mult a slăbit Valentina Pelinel! A ieșit la mall cu gemenele, șoferul chinez și bona filipineză

valentina-pelinel-deschidere.jpg

Valentina Pelinel a fost surprinsă la cumpărturi într-un mall din București
foto: BLITZ

În decembrie împlinește 40 de ani, a trecut prin două sarcini, dintre care una cu gemeni, dar și-ar putea relua fără probleme meseria de fotomodel. Valentina Pelinel are o siluetă de invidiat, pe care și-o menține cu sport, cu alimentație sănătoasă și cu vizite periodice la saloane de înfrumusețare.

Pe 8 iunie 2016, Valentina Pelinel aducea pe lume primul ei copil, pe Milan Cristian, iar pe 1 martie 2019 le năștea pe gemenele Indira Maria și Radia Maria. Sarcinile nu și-au lăsat amprenta pe silueta ei. Obișnuită cu un stil de viață sănătos, soția lui Cristi Borcea a reușit să dea jos rapid kilogramele în plus. „Nu există un anumit secret, ci o anumită disciplină de la care încerc să nu mă abat. Merg la sală de 4-5 ori pe săptămână, merg la masaj și terapii de întreținere corporală”, povestea blondina.

valentina-pelinel.jpg

Bona și șoferul s-au ocupat de căratul și aranjatul pungilor în portbagaj
foto: BLITZ

Borcea i-a pus la dispoziție ajutoare de încredere

S-ar putea încadra și acum în standardele meserie pe care o avea, cea de fotomodel, însă preferă să se concentreze pe familie. A renunțat la viața modenă, la petreceri și seri la restaurante. Acum duce o viață discretă, s-a dedicat casei, copiilor și afacerilor. Noroc că are și ajutoare! Fotoreporterii Click! au surprins-o zilele trecute la un mall din Băneasa, împreună cu cele două fetițe, cu bona filipineză și șoferul chinez, angajat încă de pe vremea când șefa casei din Pipera era Alina Borcea. Șoferul a așteptat cuminte în parcare până când cele două femei și fetițele au intrat într-un magazin pentru copii, de unde au ridicat mai multe pungi cu produse, comandate cel mai probabil pe internet. Veselă, relaxată, într-o rochiță vaporoasă, scurtă și sexy, blondina cu una dintre fetițe părea cea mai „cool” mămică din parcare.

valentina-pelinel_2.jpg

Valentina are din nou silueta unui model
foto: BLITZ

„Nu sunt doar împlinită, sunt fericită și mă simt, efectiv, binecuvântată cu aceste minuni din viața mea. Și până nu trăiești această experiență, nu ai cum să o evaluezi de la distanță. Da, copiii tuturor sunt minunați, dar până nu îi strângi în brațe pe ai tăi, nu le simți inimile bătând lângă a ta, nu le vezi nevoia de iubire și acceptare și dragostea necondiționată pe care ți-o returnează, nu poți înțelege și trăi cu adevărat sentimentul. Le doresc tuturor femeilor să se bucure de acest moment din viața lor, este unic și merită orice efort”, a mai spus soţia lui Cristi Borcea.

img_6925.jpg

Soția lui Cristi Borcea, surprinsă de fotoreporterii Click! la mall Băneasa
foto: BLITZ

Duce o viață discretă, dedicată familiei

Cât despre viaţa pe care o avea înainte de a deveni mamă, Valentina Pelinel spune că nu regretă nimic, însă nici nu îi este dor de acea perioadă. „Sincer, nu îmi este dor, deoarece am făcut tot ce mi-am propus în meseria mea. Dar e un capitol încheiat. Satisfacțiile vieții de familie nu au grad de comparație și dorința mea de a avea o familie fericită, sănătoasă și liniștită e prioritară. Aleg și prefer să-mi petrec timpul liber cu copiii și soțul meu, în detrimentul proiectelor profesionale, cel puțin în această etapă de dezvoltare a lor, în care prezența mamei este esențială”, a concluzionat Valentina Pelinel.

Și-au petrecut toată vara la Olimp

Anul acesta, din cauza pandemiei, Borcea și Pelinel a renunțat la vacanțele exotice de peste hotare. Și-au petrecut toată vara la noi pe litoral, la Olimp. Nu în cinci (ei doi și copiii), ci și alături de prima soție a afaceristului, Mihaela Borcea, şi de cei trei copii ai lor (gemenii Melisa şi Antonio şi fiul cel mare, Patrick). Și atunci fotoreporterii Click! l-au surprins pe fostul acționar dinamovist la plajă, alături de doamnele care îi poartă numele. El a stat cu Valentina, iar Mihaelei i-a ținut companie iubitul ei, Sorin Rap. Cu toții au fost cazați la hotelul personal, Pam Beach, și se comportă ca o mare familie.

Citește și:

VIDEO EXCLUSIV Cristi Borcea împarte cafele pe plajă, Valentina Pelinel fumează camuflată

FOTO EXCLUSIV Doamnele Borcea, împreună şi la plajă, şi în afaceri: «Interesele sunt comune, trebuie să fim o familie»

 

Loading...

Citește și

  • Anul acesta, din cauza virusului ucigaş, Cristi Borcea (50 de ani) şi-a luat gândul de la vacanţele exotice. Îşi petrece vara pe Litoral, în Olimp, alături de şase dintre cei nouă copii ai săi, şi de prima şi de actuala nevastă, Mihaela (50 de ani), respectiv Valentina Pelinel (40 de ani). Fotoreporterii Click! l-au surprins pe milionar la plajă, alături de doamnele care îi poartă numele. El a stat cu Valentina, iar Mihaelei i-a ținut comapnie iubitul Sorin Rap.

  • cristi

    Sezonul estival este în toi, prilej cu care zeci de mii de români au luat cu asalt Litoralul. Stațiunile sunt pline, iar plajele abundă de turiști dornici de distracție. Printre cei care au profitat de temperaturile generoase și de apa caldă a marii s-au numărat și Cristi Borcea și soția sa, Valentina Pelinel, alături de cei trei copii. Fostul finanțator de la Dinamo a îmbinat utilul cu plăcutul, în timp ce Valentina s-a relaxat la umbră.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1