FOTO EXCLUSIV Ce grijuliu e Smiley cu graviduţa Gina Pistol! Cei doi vor deveni părinți în mai puțin de două luni

1._3col_1.jpg

În mai puţin de două luni, Smiley şi Gina Pistol vor deveni părinţi de fetiţă
Fotografii: Cezar Preda

Click desktop articole 300x250 p1

Click desktop articole 300x250 p2

Duminică a fost o zi superbă în Bucureşti, cu soare şi temperaturi de primăvară. Perfectă pentru o plimbare, şi-au zis Smiley şi Gina Pistol, care s-au urcat în maşină şi au plecat spre parcul Herăstrău. Din cauza aglomeraţiei, însă, nu au putut face prea mulţi paşi. Dar s-au reorientat rapid, către un restaurant, unde au luat prânzul, relaxaţi şi fericiţi.

Vremea frumoasă din weekend i-a scos pe bucureşteni din casă în număr mare. Parcurile au fost arhipline, în special Herăstrăul, loc ales de Smiley (37 de ani) şi Gina Pistol (40 de ani) pentru plimbarea de după-amiază.
Veseli, relaxaţi, ţinându-se de mână, cei doi viitori părinţi s-au plimbat preţ de doar câteva minute. Probabil aglomeraţia de nedescris de pe alei, haosul şi agitaţia i-au determinat să se retragă rapid la un restaurant, unde au petrecut vreme de o oră. Însă nici după masă aleile nu s-au mai eliberat, astfel, resemnaţi, cei doi au abandonat „aventura” şi au plecat direct spre casa lor din Cernica. Scurtarea plimbării mai poate avea un motiv lesne de înţeles: aflată în ultimul trimestru de sarcină, Gina a mărturisit că are mari dureri de picioare.

Gina are mari dureri de picioare 

„Eu, care alergam 6-10 kilometri fără nici o problemă, acum dacă merg 50 de metri, trebuie să iau o pauză. Am şi rinită de sarcină, ceea ce înseamnă că nu pot să dorm noaptea. Dacă se întâmplă să pot să dorm noaptea, atunci trebuie să merg des la baie şi dacă n-am nimic cu astea două, atunci mă loveşte fiica mea. Şi, pe lângă toate astea, am început să am şi dureri de spate şi sufăr de sindromul picioarelor neliniştite. Mi se umflă mâinile şi picioarele, asta şi când stau mult. Nu mă deranjează că mă umflu, mă deranjează că mă doare. Am dureri de simt că înnebunesc. Dar le îmbrăţişez pe toate. Mai bine le trăiesc, decât să nu le trăiesc”, spunea Gina pe reţelele sociale.
Smiley este extrem de grijuliu, protector şi atent cu iubita lui. A mers încet, în ritmul ei, a încercat să o ferească de marea de oameni şi a dus-o rapid acasă când a simţit-o obosită.  

 

Click desktop articole 580x400 p1

Loading...

Click desktop articole 300x250 p3

 
 

Citește și

Click desktop articole 580x400 p2

Click desktop articole 300x250 p4

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1

Click desktop articole 300x250 p5

Adevarul