FOTO EXCLUSIV Andreea Marin, într-o rochie prin care s-a ghicit tot. Nu e cea mai bună ținută a ei

am4.jpg

andreea marin
Andreea Marin, într-o rochie care nu prea a avantajat-o
foto: Blitz

“Nu există nu se poate” este sloganul celei mai noi campanii derulate de Andreea Marin pentru 6 femei pe care le-a ajutat să ajungă la silueta mult visată, obiectiv pe care se ambiţionează de câţiva ani să-l atingă chiar şi ea frecventând sălile de fitness. Fotoreporterii Click! au surprins-o recent când ieşea de la un celebru salon de înfrumuseţare din zona Dorobanţi unde a poposit nu mai puţin de 4 ore. Îmbrăcată într-o rochie lejeră şi lungă, în ton cu atmosfera fierbinte de afară, Zâna s-a grăbit spre maşina pe care o parcase în faţa centrului, moment în care prin fluiditatea materialului i s-au ghicit rotunjimile pentru care trage atât de tare la sală.

Andreea Marin (44 de ani) face eforturi susţimute să slăbească, iar noul ei stil de viaţă este déjà unul cu care s-a obişnuit. Tot anul trecut, bruneta nu a lipsit de la sala de fitness, ba chiar a semnat condica şi în Ajunul Anului Nou, când mai toate doamnele erau la coafor.

am.jpg

andreea marin
Andreea Marin, surpinsă când ieşea de la salonul de înfrumuseţare
foto: Blitz

Zâna a recunoscut că îi este greu să ţină diete, aşa că sportul este aliatul ei în lupta cu kilogramele în plus. Pentru a redeveni suplă, “Zâna” s-a supus unor antrenamente drastice, care presupun efort maxim, ba chiar a suferit enorm când după operaţia pe care a suferit-o la coloană, medicii i-au interzis să se mai apropie de aparatele de fitness.

am2.jpg

andreea marin
Zâna s-a grăbit să ajungă la maşina cu care a atras toate privirile
Foto:Blitz

Noi am surprins-o recent nu ieşind de la sală, aşa cum am văzut-o de nenumărate ori, ci de la un celebru salon de înfrumuseţare, unde timp de patru ore s-a lăsat pe mâna specialiştilor pentru diferite proceduri de remodelare corporală care să-i tonifice pielea şi să-i relaxeze muşchii.

Rezultatele se traduc momentan printr-o stare de bine, căci prin ţinuta lejeră Andreea Marin nu a afişat o siluetă de invidiat aşa cum visa, ci mai degrabă a lăsat să i se ghicească formele. Este posibil însă ca rochia să nu fi fost cea mai inspirată alegere vestimentară a Andreei Marin. În schimb, cu maşina pe care o conduce a atras toate privirile.

am3.jpg

andreea marin
Andreea Marin
foto: Blitz

Vedeta s-a urcat la volanul unui superb BMW X4 in valoare de 50.000 de euro şi a demarat spre casă.

Andreea Marin formează un cuplu «elegant» cu Adrian Brâncoveanu

Discretă cu viaţa personală, Andreea Marin nu îşi deschide prea des sufletul pentru a povesti despre idila pe care o trăieşte alături de consulul României în Libia, Adrian Brâncoveanu.

Vedeta de televiziune a fost însă invitată recent în platoul emisiunii „Răi da’ buni”, de la Antena Stars, unde a dezvăluit picanterii din relaţia cu actualul iubit.

„E o relaţie frumoasă în care fiecare aduce ceva. E o relaţie constructivă, plină de iubire. E discret. Am învăţat în timp că e mai bine aşa. Eu sunt un om care vorbeşte despre orice, fără bariere. Dar, la un moment dat, când bunele tale intenţii sunt interpretate cu rea voinţă, îţi spui: «Gata. Mai bine tac. E mai bine aşa»… E o relaţie mai profundă. Suntem un cuplu ce trăieşte o relaţie elegantă”, a declarat Andreea Marin, mulţumită de ceea ce are acum în plan sentimental.  

Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0 ClickPoftaBuna.ro 1
3
ClickPoftaBuna.ro : 1