FOTO Cleopatra Stratan, poze din dormitor cu Edward Sanda

cleopatra-edward-pupat.jpg

cleopatra si edward
Edward a cerut-o în căsătorie pe Cleopatra chiar în ziua în care solista a împlinit 18 ani
Sursă foto: Arhivă personală
Citeste tot despre: 

Cleopatra Stratan și Edward Sanda sunt mai îndrăgostiți ca oricând și continuă seria pozelor de cuplu pe paginile personale ale rețelelor de socializare. De când au recunoscut public faptul că formează un cuplu, participarea la emisiuni a devenit ceva obișnuit pentru ei, la fel și distribuirea fotografiilor prin care își arată, în mod public, dragostea.

Cleopatra Stratan și Edward Sanda formează un cuplu de aproximativ un an, după ce prietenia lor s-a transformat într-o poveste de dragoste. Cei doi tineri nu au stat prea mult pe gânduri, iar Edward, convins că fiica lui Pavel Stratan este cea alături de care dorește să își petreacă restul vieții, a cerut-o în căsătorie chiar de ziua acesteia. 

edward-cu-cleopatra-dezbracat.jpg

edward sanda si cleo
Sursă foto: Arhivă personală

Cleopatra și Edward nu se sfiesc să își expună dragostea pe rețelele de socializare, acolo unde primesc în mod constant cuvinte de laudă din partea fanilor. De Crăciun, Revelion, sau fără un motiv special, pozele de cuplu sunt nelipsite. Ultima fotografie distribuită de Edward Sanda este una din dormitorul celor doi. În imagine, tinerii îndrăgostiți nu se află în parc, la filmările unui videoclip, ci în pat! Ca de fiecare dată, instantaneul îndrăzneț a fost apreciat de mii de persoane, în mai puțin de 24 de ore. 

celopatra-si-edward.jpg

cleopatra si edward
Cleopatra și Edward se gândesc deja la căsătorie
Sursă foto: Arhivă personală

Artista a oferit un interviu pentru emisiunea "Un show de doi galbeni", prezentată de Dorin Galben, în care a vorbit sincer despre iubirea ei cu Edward. Prima dată s-au văzut pe 1 iunie 2014 la Caracal, la un concert, au colaborat la finalul lui 2018 pentru melodia ”Cozonac”, însă dragostea s-a înfiripat în luna februarie, înainte de pandemie. 

cleopatra-stratan-edward-sanda.jpg

cleopatra si ediward sanda
Cleopatra și Edward Sanda formează un cuplu de aproximativ un an
Sursă foto: Arhivă personală

”Edward m-a cucerit cu modul în care se uita la mine. Mă face să mă simt artistă, e genul de bărbat care te face să strălucești. Vreau să fie primul și ultimul iubit din viața mea. În pandemie am fost despărțiți, însă vorbeam zilnic la telefon, până la 2-3 dimineața", a povestit Cleopatra Stratan.

 

Loading...
 
 

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1