FOTO Chef Patrizia Paglieri și-a pus costumul de baie direct pe plajă și a arătat tot. E mai fierbinte decât cuptorul

patrizia-paglieri_3.png

Chef Patrizia Paglieri, imagini mai fierbinți decât cuptorul
foto: Blitz

Chef Patrizia Paglieri, supranumită “Liza Minelli a României”, datorită asemănării cu celebra actriţă americană, a oferit imaginile momentului pe plaja din Mamaia. Fosta jurată de la "Masterchef" a rămas la fel de dezinvoltă și după ce a trecut pragul vârstei de 50 de ani: și-a schimbat costumul de baie direct pe plajă, unde era furnicar de lume. Sigur că s-a văzut tot, dar s-a văzut și faptul că bruneta își menține silueta, deși lucrează cu bombe calorice și delicatese.

Cine a fost în weekend pe plaja din Mamaia și a stat în vecinătatea Patriziei Paglieri ar fi putut crede că a nimerit la nudiști. Asta pentru că celebra bucătăreasă de top, pe care am cunoscut-o în 2014, odată cu noul juriul al emisiunii "MasterChef", de la PRO TV, a stat câteva secunde fără slip. Probabil și-a propus să nu se schimbe în cabina amplasată în apropiere, ca să nu se expună riscurilor de infectare cu Covid-19, așa că mai bine la bal decât la spital! Și-a luat inima în dinți, slipul în mână și, crezând că are un paravan de încredere în acel pareo uriaș, bruneta s-a echipat de plajă într-un costum de baie argintiu.

 • foto: Blitz
 • foto: Blitz
 • Chef Patrizia Paglieri, imagini mai fierbinți decât cuptorul
  foto: Blitz
 • foto: Blitz
 • foto: Blitz
 • foto: Blitz
 • foto: Blitz
 • foto: Blitz
 • Maximize

1/8

Doamna "Masterchef" a fost surprinsă pe plajă de fotoreporterii Click! cu bikinii în mână și cu acel pareo ridicat și da, s-a văzut cam tot.

masterchef-2015.jpg

masterchef 2015
Chef Foa, Patrizia Paglieri și Adi Hădean au făcut parte din juriul MasterChef în 2014 și 2015
Foto: ProTV

Patrizia, născută în Bahamas, crescută în Italia și stabilită în România din 1999, are o naturalețe înnăscută și a trecut peste acel moment cu zâmbetul pe buze. De remarcat că vedeta își ține kilogramele în frâu, chiar dacă meseria ei presupune răsfăț cu bombe calorice.

Știm însă că Patrizia mănâncă fără grăsimi, consumă alcool şi pâine în cantităţi mici, iar când consumă paste, are grijă ca sosul lor să nu conţină prea multe calorii. Când mai exagerează, combină cu sport. La micul dejun, Patrizia paglieri obişnuieşte să mănânce un iaurt, o cafea şi un fresh de portocale, iar pe parcursul zilei mai consumă grătar cu salată sau peşte cu garnitură, ultima ei masă fiind la ora 18.00. 

Citește și:

Ce lux au acasă Crin Halaicu şi Chef Patrizia Paglieri! În palatele lor se filmează serialul «Sacrificiul»

Iată adevărata faţă a vedetelor. Nu au voie cu machiaj la “Fermă”!

Loading...
 
 

Citește și

 • patrizia paglieri fiu mama

  Fosta jurată de la Masterchef are o poveste de viaţă care bate filmul! Patrizia Paglieri a mărturisit cum a luat decizia de a avea un copil şi cum bărbatul care ar fi trebuit să o ajute să-l crească nu s-a mai interesat niciodată de fiul lor. Bruneta este invitata Oanei Turcu, sâmbătă, la Antena Stars, şi îi va face prezentatoarei tv mărturisiri surpinzătoare.

 • patrizia paglieri fiu mama

  Extrem de exigentă pe micul ecran, Patrizia Paglieri nu este prea îngăduitoare nici acasă. Prima femeie jurat de la Masterchef mai coboară ştacheta atunci când vine vorba de fiul său, care a ajuns de curând la vârsta majoratului. Francesco stă pe lângă celebra lui mamă în bucătărie însă este pasionat şi de sport. El face polo de performanţă şi chiar a câştigat cu echipa titlul de campion la juniori.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1