FOTO Brigitte Pastramă, trântită pe jos și bătută de soț. Incidentul a avut loc în plină stradă

captura-de-ecran-din-2020-09-25-la-17-02-18.png

Brigitte apare trântită pe jos, în urma unui episod violent cu soțul ei, Florin Pastramă
Foto: Captură Video România TV

Click desktop articole 300x250 p1

Click desktop articole 300x250 p2

Scene de violență domestică în parcarea unui supermarket din Sectorul 2 al Capitalei, după ce Brigitte Pastramă apare trântită pe jos în câteva imagini obținute de paparazzi. Soțul ei, Florin Pastramă, apare deasupra acesteia, într-o scenă ce pare a fi una violentă.

Cuplul format din Brigitte și Florin Pastramă șochează din nou, după ce postul de televiziune România Tv a făcut rost de imagini din parcarea unui supermarket, în care fosta soție a lui Ilie Năstase apare bruscată și târâtă pe jos de actualul soț.

Brigitte Pastramă, bătută de soț

Se pare că vedeta ar fi fost îmbrâncită până s-a prăbușit la pământ, iar oamenii de la fața locului care au vrut să îi vină în ajutor acesteia au fost rapid alungați de Florin.

Florin Pastramă a lovit-o pe Brigitte Pastramă și a împins-o pe asfalt, urlând la ea. Pe filmare se poate vedea cum Brigitte încearcă să se ridice, însă Florin o bruschează și o pune la pământ, potrivit Viva.

Nu e primul incident de agresiune dintre cei doi

Brigitte Pastramă a mai avut parte un episod agresiv cu soțul ei. Cu toate că a negat că Florin o bate, atunci când au apărut imaginile în care era agresată, ea a spus că sunt vechi.

„Scenele sunt vechi, nu de acum. Mai precis din ianuarie. Sunt minciuni, nu m-a bătut nimeni. A fost doar o ceartă. Ce, oamenii nu se mai ceartă?! E totul lapte și miere? Arată-mi mie o familie care nu se ceartă, pe bune! Dar noi suntem învățați să facem din țânțar armăsar, asta e”, a declarat Brigitte în urmă cu aproximativ două luni. Ulterior, Brigitte a recunoscut că se certa cu Florin Pastramă, însă neagă că ar fi fost vorba despre agresiune fizică.

Click desktop articole 580x400 p1

Loading...

Click desktop articole 300x250 p3

 
 

Click desktop articole 580x400 p2

Adevarul

Click desktop articole 300x250 p4

Click desktop articole 300x250 p5