FOTO Bogdan Stanoevici a fost incinerat la Crematoriul Vitan-Bârzești. Doar familia a participat la ceremonie

bogdan_stanoevici.jpg

bogdan stanoevici
Bogdan Stanoevici a fost incinarat sâmbătă, în prezența familiei, la Crematoriul Vitan-Bârzești

Actorul Bogdan Stanoevici, care s-a stins din viață pe 12 ianuarie, la 62 de ani, cu doar 10 zile înainte de ziua sa de naștere, a fost incinerat sâmbătă, la crematoriul Vitan-Bârzești din Capitală.

Prietenii și cei care l-au iubit pe Bogdan Stanoevici și-au putut lua rămas-bun de la el vineri, 15 ianuarie, căci actorul a fost depus la Capela Cimitirului Bellu. Ulterior, a fost incinerat, în cursul zilei de sâmbătă la crematoriul Vitan-Bârzești, potrivit dorinței sale.

img_9641.jpg

bogdan stanoevici
Sursă foto: Blitz!/Click!

Ceremonia a fost una restrânsă, la ea participând doar membrii familiei lui Bogdan Stanoevici și câțiva prieteni apropiați. Copleșite de durere, au venit în curtea crematoriului Vitan-Bârzești cu puțin înainte de ceremonia propriu-zisă. La scurt timp după ora 12, au părăsit locul, au urcat în mașini și s-au îndreptat spre casă. 

img_9684.jpg

incinerare bogdan stanoevici
Doar membrii familiei au fost prezenți sâmbătă la Crematoriul Vitan-Bârzești
Sursă foto: Blitz!/Click!

Bogdan Stanoevici a murit marți (12 ianuarie), la vârsta de 62 de ani. Era internat la Terapie Intensivă, la Institutul C C Iliescu din București. Inițial a fost depistat cu COVID-19 și internat la Spitalul Sf. Pantelimon, dar starea sănătății sale s-a agravat din cauza unei infecții nosocomiale căpătată în spital. Moartea lui Bogdan Stanoevici i-a șocat pe cei care au urcat pe scenă alături de el. Mai mulți actori au transmis mesaje îndurerate, printre aceștia fiind și Monica Anghel, dar și buna prietenă a lui Bogdan, actrița Alexandra Velniciuc.

alexandra-velniciuc-bogdan-stanoevici-actori.jpg

alexandra velniciuc
Aleandra Velniciuc și Bogdan Stanoevici au fost colegi și prieteni
Sursă foto: Arhivă personală

 ”Drum lin, Motecutza! Am jucat cu Bogdan Stanoevici timp de 9 ani. În ultimii 5 ani ne-am petrecut și vacanțele împreună. A fost un Om Bun. Mulți l-ar putea cataloga drep rebel. Era! Teribilist. Așa e! Dar pentru asta îl iubeam. Pentru spiritul lui justițiar, pentru adolescentul întârziat care părea, ceea ce îl făcea fermecător și mereu tânăr. Enervant de tânăr! A fost un coleg și partener de scenă generos. Inteligent, spontan, educat și mai avea o calitate greu de găsit în zilele noastre, a fost un om demn. Era optimist și încrezător, indiferent de situație. Te puteai baza pe el și orice vorbeai cu el, știai că «vorba-i vorbă!» Îi mulțumesc că ne-a fost aproape.  Dumnezeu să-l ia în paza sa!”, a fost mesajul emoționant pe care l-a scris actrița. 

Loading...
 
 

Citește și

  • Prietenii și cei care l-au iubit își vor putea lua rămas bun de la Bogdan Stanoevici. Actorul, care s-a stins din viață de COVID, pe data de 12 ianuarie, cu 10 zile înainte să împlinească 63 de ani, va fi depus vineri, la ora 12.00, la Capela de la Bellu. Anunțul a fost făcut de actrița Alexandra Velniciuc.

  • Îndrăgita actriță, pe care o știți din serialul "În familie", dar și din show-ul "Atenție, se cântă!", a împlinit pe 1 septembrie vârsta de 40 de ani. Alexandra Velniciuc mai are însă un eveniment important de sărbătorit. Anul acesta, ea și iubitul ei, regizorul Șerban Puiu, au împlinit 20 de ani de relație. Nu sunt însă căsătoriți.