FOTO Andreea Bălan are un nou iubit! Solista, tandrețuri în Vama Veche cu fratele Soniei Argint

andreea-balan-vama-veche.jpg

Andreea Bălan, pe Facebook, în aceeași ținută pe care a purtat-o și la întâlnirea pe plajă, cu Tiberiu
foto: Facebook

Click desktop articole 300x250 p1

Click desktop articole 300x250 p2

5 luni au trecut de la despărțirea de actorul George Burcea, iar Andreea Bălan ne arată că există viață și după scandalurile conjugale. Nu doar că a fost surprinsă la distracție, în Vama Veche, însă a fost fotografiată în compania unui tânăr arătos, nimeni altul decât fratele vedetei TVR Sonia Argint. Iată cine este noul iubit al Andreei Bălan.

Cu procesul de divorț pe rol, la Judecătoria Buftea, Andreea Bălan (32 de ani) și George Burcea (35 de ani) își văd separat de viețile lor, cel mai prețios lucru care îi mai unește fiind cele două fiice, Ella Maya și Clara Maria. Iată că acum toți ochii sunt pe Andreea, după ce Cancan.ro a publicat primele imagini cu ea și cu noul ei iubit. Cei doi au fost surprinși pe plajă, în Vama Veche, ca într-un celebru refren de-al lui Tudor Chirilă, șoptindu-și vorbe dulci în ureche, dansând, sărutându-se și ținându-se în brațe unul pe celălalt.

În filmare se vede o Andreea relaxată, implicată în momentele tandre. Dar cine este norocosul, care de azi va ocupa pagini bune în publicațiile mondene? Noul iubit al Andreei Bălan este nimeni altul decât Tiberiu Argint, fratele vedetei TVR1 Sonia Argint Ionescu. Bruent, înalt, preocupat de aspectul fizic, Tiberiu  este manager de vânzări la “Bang&Olufsen”, o companie daneză de lux care proiectează și produce aparate audio, televizoare și telefoane.

tiberiu-sonia-argint.jpg

Tiberiu și sora lui, Sonia Argint
foto: Facebook

Andreea Bălan și George Burcea au făcut nuntă și botez ca în Paradis

Andreea Bălan și George Burcea au pășit în biserică pe 15 septembrie 2019 pentru a se căsători religios, dar și pentru a o boteza pe mezina familiei, cea de-a doua fetiță a vedetei, Clara Maria, care va împlini un an pe 4 martie. „Nuntă și Botez în Paradis” s-a numit mult-așteptatul eveniment, iar nașii au fost aleși pe sprânceană, unul dintre cele mai longevive cupluri de la noi, solistul Aurelian Temișan (47 de ani) și actrița Monica Davidescu (47 de ani), de la care proaspeții miri chiar ar fi avut multe de învățat.

balanca.jpg

S-au căsătorit anul trecut

Andreea Bălan și George Burcea au două fetițe împreună

Pe 4 martie 2019, Andreea Bălan a născut-o pe Clara Maria, cea de-a doua fetiță pe care o are cu actorul George Burcea. Nașterea a avut loc prin cezariană, iar în timpul operației artista a trecut prin momente dificile. Andreea Bălan a suferit un stop cardio-respirator, iar medicii au reușit cu succes să o stabilizeze și să îi salveze viața. Pe durata momentelor critice din viața ei, soțul vedetei, George Burcea, i-a fost alături. Cuplul mai are o fetiță, Ella Maya, pe care Andreea Bălan a adus-o pe lume pe 9 octombrie 2016.

Citește și:

Andreea Bălan îl face praf pe George Burcea: «Mi-a spus că nu mai are sentimente pentru mine». Ce scria în contractul prenupțial

EXCLUSIV Andreea Bălan divorțează. Viciile soțului George Burcea, adevăratul motiv al despărțirii

Click desktop articole 580x400 p1

Loading...

Click desktop articole 300x250 p3

 
 

Citește și

Click desktop articole 580x400 p2

Adevarul

Click desktop articole 300x250 p4

Click desktop articole 300x250 p5