FOTO Andra şi Măruţă, naşii fetiţelor lui Mihai Gruia

main_maruta.jpg

maruta nasAndra şi Cătălin Măruţă alături de Mihai şi Laura Gruia Foto Arhivă personală
andra si catalin, botez, nas, catalin maruta, mihai gruia, tatic
de Carmen Ştefan

Andra şi Cătălin Măruţă au devenit din nou părinţii spirituali duminică. Este a cincea oară când cei doi devin naşi, acum fiind vorba de fetiţele cântăreţului Mihai Gruia, fost component al trupei Akcent.

Mănăstirea Caşin din judeţul Bacău a fost scena unui botez dublu în acest weekend. Duminică fericita familie formată din Laura şi Mihai Gruia şi-au creştinat fetiţele alături de Andra şi Cătălin Măruţă, cei care au fost naşi de botez pentru a 5-a oară. Ana în vârstă de 2 ani, fetiţa adoptată a celor doi soţi şi micuţa Natalia născută în iunie au fost botezate în urma unei ceremonii speciale la biserica din Bacău.

clipboard01.jpg

mihai şi LauraMihai şi Laura şi-au creştinat fetiţeleFoto Pro Tv

clipboard06.jpg

marutaNaşul şi-a ţinut în braţe finuţa pe parcursul ceremonieiFoto Pro Tv

Naşii celor două fetiţe au vorbit despre acest eveniment: "Am lacrimat de emotie, azi. Stiti ca sunt sentimentala. Iar evenimentul la care am participat m-a indreptatit sa plang de fericire. Mihai Gruia si sotia lui si-au botezat fetele: Ana, care are doi ani si a fost infiata, si Natalia, fiica lor biologica, de numai 4 luni. Eu si Catalin am fost nasii micutelor printese. Nimic nu ne putea bucura si onora mai mult. Doua papusi de fete au intrat in lumea crestina si le doresc tot norocul si fericirea lumii. Au fost momente pe care n-am sa le pot uita niciodata, fac parte din cea mai interesanta si frumoasa parte a memoriei mele! Sa le dea Dumnezeu tot ce-i mai bun!", a postat Andra pe pagina sa de Facebook.

clipboard10.jpg

marutaNaşii au fost foarte emoţionaţi în timpul ceremonieiFoto Pro Tv
Loading...

Citește și