Fostul soţ al Soranei s-a transformat complet după divorţ

paul-moga-2.jpg

paul moga, sorana, asia
2014: În câteva luni a reușit să ajungă la 83 de kilograme

La nuntă abia îl încăpea costumul de ginerică, iar acum arată precum un manechin! Fostul soţ al Soranei Mohamad a reuşit să slăbească 25 de kilograme în decurs de şapte luni, însă nu suferinţa a fost cauza schimbării fizice, ci dorinţa de a arăta mai bine. Paul Moga este un burlac tras prin inel!

Şi-au recăpătat libertatea la 23 iunie, când au primit în mână certificatul de divorţ! O dată cu noul statut, au apărut şi schimbările. În vreme ce Sorana Mohamad (31 de ani) şi-a refăcut viaţa, Paul Moga (31 de ani) are şi el parte de lucruri frumoase. Cel puţin, în plan fizic. 

sorana, asia, nuntaZoom
2012: Paul Moga avea în jur de 108 kilograme în vara lui 2012, când s-a căsătorit cu Sorana

Fostul soţ al solistei a reuşit să slăbească 25 de kilograme. Dintotdeauna a avut o greutate normală, dar a început să prindă forme de când s-a cuplat cu Sorana. Mâncarea gustoasă în care este expertă fosta nevastă, dar şi faptul că s-a lăsat brusc de sport l-au adus pe ofiţerul SRI la greutatea de 108 kilograme. Atât indica acul cântarului în decembrie, anul trecut, şi tot atunci a luat o decizie importantă în ceea ce priveşte sănătatea şi aspectul exterior: a renunţat la mâncarea nesănătoasă şi s-a apucat iarăşi de sport. 

A renunţat la dulciuri şi la cinele târzii

„Paul nu avea un program strict de masă şi de multe ori mânca seara la ore destul de târzii. După Revelion şi-a propus să ia măsuri şi s-a ţinut de cuvânt. S-a abţinut de la alimentele grase, a încercat să consume mai multe ciorbe, salate şi fructe din belşug, iar cina o ia mult mai devreme. Dulciuri nu mai mănâncă deloc. În plus, s-a apucat de sport. De aproximativ două luni trage de fiare şi deja şi-a recăpătat tonusul muscular. Prima lună în care a decis să nu mai mănânce în exces a fost destul de grea, dar din a doua s-a obişnuit”, a declarat, pentru Click!, un prieten apropiat al acestuia. 

Acum, fostul soţ al Soranei a ajuns de nerecunoscut. De la 108 kilograme, bărbatul are doar 83 de kilograme, iar schimbarea se observă cu ochiul liber de la depărtare. Atât Paul cât şi Sorana au reuşit să demonstreze că există viaţa şi după divorţ.

 

Sorana s-a cuplat cu chitaristul din trupa ei, Mihai Aron

sorana, asia, mihai aronZoom
Sorana pare să fi regăsit fericirea în brațele chitaristului Mihai Aron
Foto: arhivă personală

După divorțul de Paul Moga, Sorana și-a refăcut repede viața. Solista care s-a făcut cunoscută în trupa ASIA a început să cânte într-o trupă pop rock, The Mates, alături de cinci bărbaţi: Paul - chitară, Roger - percuţie, Dada - clape, Andrei - bass şi Mihai Aron (28 de ani) - chitară. Acesta din urmă îi este, de câteva luni, și iubit. „Lucrează la mai multe piese, dintre care una va fi lansată în septembrie. Nu avem timp de concediu. Despre componenţa trupei pot să vă spun că nu este aceeaşi, la toamnă veţi putea vedea forma finală”, a spus, pentru Click!, Adrian Voinescu, managerul trupei în care cântă Sorana. Solista a divorțat în iunie de Paul Moga, cu care s-a căsătorit în vara lui 2012. Cei doi se cunoșteau din copilărie şi au fost împreună cinci ani. 

loading...

Citește și