Mama Deliei are o relație cu un bărbat însurat? Fostul soț face dezvăluiri picante

jan_mocanu.jpg

jan mocanu
Jan Mocanu i-a fost soţ Ginei Matache timp de 10 ani

Mama Deliei, Gina Matache, a fost căsătorită de două ori. Prima dată cu tatăl solistei și al Oanei, care a ales viața monahală în 2004, și a doua oară cu instrumentistul Jan Mocanu, de care s-a despărțit în urmă cu aproape un an. Bărbatul ar fi înșelat-o pe cea care i-a stat alături 10 ani.

”Ne-am despărţit de şapte luni. Între timp, s-a însurat cu o femeie care are un copil. Nu mai mergeau treburile între noi, dar am stat că aveam părul alb în cap. Nu avem avere, nu avem case, ce să împărţim: praful după tobă! Ne-am spus «La revedere şi pa». Fiecare cu neamul lui, eu cu ale mele, el cu ale lui”, a povestit Gina Mocanu, pentru Click!, în luna decembrie a anului trecut.

La câteva luni de când mama Deliei a vorbit despre întreaga situație, acordeonistul s-a hotărât să-i dea replica, în emisiunea "Wowbiz", miercuri, 15 februarie. Acesta a aruncat cuvinte dure la adresa fostei soții și a dezvăluit că despărțirea a fost una cu scântei.

"Eu am introdus acțiunea de divorț acum nouă ani. Am avut o relație de 10 ani, un an cu acte, primul an, și nouă fără. (…) După ce am divorțat, chiar în ziua divorțului, m-a sunat plângând că-i pare rău și-și cere iertare, că vrea să vină acasă. Ne-am împăcat în ziua în care ne-am despărțit. Eu am vrut să merg cu ea într-un pelerinaj, nu a vrut să meargă sub niciun chip. Am plecat singur și acolo am întâlnit pe cineva. O femeie.

Eu am vrut să încep o altă relație și am anunțat-o. În acel moment, lucrurile s-au schimbat total. A început să plângă, mi-a zis că nu renunță la mine. Am rămas surprins, că ea avea o atitudine de gheață. A fost ceva de nerecunoscut. M-am întrebat timp de opt ani cum a reușit mama Deliei să mă despartă de acea fată, care era mai tânără, mai drăguță, cu multe calități.

Sunt supărat rău și aș vrea să simtă și ea. Nu te desparți de bine, te desparți de rău. După ce plecau colegii, ea dorea să întreținem relații intime în incinta restaurantului și nu numai. Chiar și în afara restaurantului, în mașină și așa mai departe. Eu eram cu altă femeie atunci", a povestit "tatăl vitreg" al Deliei.

Jan Mocanu a mai adăugat și că Gina Matache are o relație cu un bărbat "care nu e liber", dar și că pe parcursul legăturii lor de 10 ani l-a înșelat, deși ea i-a jurat "pe mama ei" că i-a fost cinstită. A doua zi după aceste jurăminte, femeia l-a anunțat că i-a decedat mama. “Eu am venit din Australia ca să-i fiu alături. Delia era în vacanță în Thailanda și nu s-a întors”, a spus acordeonistul pe canapeaua emisiunii de la Kanal D.

Mai mult, instrumentistul a spus că bărbatul cu care Gina Matache are o relație ar fi însurat, dar și mai mic cu un an decât Delia. "De când e cu mama Deliei, bărbatul acesta ajunge numai dimineața acasă și, cum se trezește, pleacă la ea, că au un proiect. Au și un proiect, dar nu doar atât. Mă deranjează că mi se spune “tatăl” Deliei, dar “tatăl” Deliei s-a schimbat. Nu știu ce e aici: dragoste, nebunie, răzbunare. Am curaj să jur că au o relație."

 

loading...
Loading...

Citește și

  • Simpatica solistă Delia nu pierde nici un prilej de a se lăuda cu mama ei, cântăreaţa de muzică populară Gina Matache care, la vârsta de 54 de ani, arată impecabil. Din păcate, deşi este talentată, frumuşică şi gospodină, femeia este mare ghinionistă în dragoste.

  • delia matache mama gina matache

    Gina Matache, mama Deliei, a trăit marţi (7 februarie) emoţii la fel de mari ca ale celebrei sale fiice, care a împlinit 35 de ani. Cântăreaţa de muzică populară şi-a amintit totodată şi momentele cumplite prin care a trecut cu ani în urmă când a adus-o pe lume de artistă, travaliul fiind extrem de dificil.