Fostul iubit al Mihaelei Borcea: «Petreceam noaptea cu ea la hotel!»

mihaelaborcea4343.jpg

Mihaela Borcea nu s-a afișat, oficial, cu nici un bărbat după despărțirea din 2011 de Cristi Borcea
foto: arhiva personală

S-au iubit aproape cinci ani, iar el a crezut că şi-a găsit, în sfârşit, jumătatea. Din păcate, n-a fost aşa. Relaţia lui Marian Toader cu Mihaela Borcea s-a terminat brusc, fără să apuce să-şi spună adio.

A fost căsătorit timp de 20 de ani. A divorţat, iar după câteva luni de suferinţă i-a ieşit în cale Mihaela Borcea (46 de ani). Şi ea proaspăt ieşită din mariajul cu Cristi Borcea, care a durat 22 de ani. Marian Toader (46 de ani), primarul comunei arădene Zăbrani, spune că totul a decurs firesc între ei şi că nu a făcut mari eforturi ca să o cucerească.

”Relaţia mea cu Mihaela a început după o căsnicie de 20 de ani, după o experienţă de viaţă neplăcută. Amândoi eram divorţaţi recent, iar asta ne-a unit. Am fost un sprijin unul pentru celălalt”, povesteşte pentru Click! edilul. Anii au trecut şi, chiar dacă relaţia a fost una mai mult la distanţă, bărbatul s-a îndrăgostit nebuneşte de Mihaela şi a suferit atunci când şi-a dat seama că a pierdut-o.

Primarul nu a uitat-o niciodată

cuprimaru878.jpg

Mihaela, alături de Marian Toader (46 de ani), primarul comunei arădene Zăbrani

 

”Cine îşi doreşte să se despartă de soţul, soţia sau iubita? Nimeni! Viaţa ne încearcă pe toţi. Când iubeşti pe cineva nu poţi trece aşa de uşor peste. Amintirile frumoase ne rămân în suflet, că aşa suntem noi, oamenii. Nu ne-am gândit la căsătorie, dar ne era bine împreună, atunci când ne vedeam. Se întâmpla rar, ce-i drept. Trecea şi o lună de multe ori până la următoarea întâlnire. Fie venea ea cu afaceri în Arad, fie veneam eu în Bucureşti. Ea stătea la mine, dar eu nu am fost la ea acasă. Petreceam noaptea la hotel. Are trei copii, doi dintre ei erau mici pe atunci, şi nu înţelegeau ce se întâmplă. Am ieşit şi cu copiii în diferite ocazii, m-au acceptat. Sunt un bărbat în toată firea, în toate relaţiile pe care le-am avut, am fost corect. În această relaţie, mi-am păstrat toate principiile. Nu am înşelat-o şi nici nu am simţit că am fost înşelat, deşi datele coincid”, ne-a declarat  Marian Toader.

Nu o mai vrea pe Mihaela în viaţa sa, chiar dacă ea şi-ar dori să revină în braţele lui, şi încearcă acum să-şi refacă viaţa. ”Sunt la început de relaţie şi sper ca toată povestea cu Mihaela şi fostul poliţist, despre care se spune că are o relaţie, să nu o afecteze. Cea cu care sunt este o femeie normală, nu este cunoscută, iar sufletul ei este cel mai important pentru mine”, a conchis Toader, care candidează pentru un nou mandat de primar în comuna Zăbrani.

Cu toate astea, Mihaela Borcea neagă că s-a iubit cu arădeanul. ”Relaţia mea cu primarul a fost doar una de afaceri”, ne-a precizat vedeta.

Acuzată că a distrus o relaţie

cumasina8989.jpg

Click! a surprins-o pe doamna Borcea cu noul iubit, despre care spune că îi este șofer

 

Mihaela Borcea se află de câteva zile într-un imens scandal amoros. Angelica Calomfir (59 de ani) o acuză pe vedetă i-a furat bărbatul. Femeia susţine că relaţia dintre iubitul său, Sorin Rap (42 de ani) şi Mihaela a început în toamna anului 2015 şi că în tot acest timp a încercat să-şi salveze relaţia. Ar fi sunat-o pe vedetă ca să-i ceară să-i lase în pace bărbatul şi chiar i-ar fi trimis o scrisoare lui Cristi Borcea la închisoare, prin intermediul căreia l-a rugat să intervină şi să pună lucrurile la punct. În faţa acestor acuzaţii, Mihaela se declară nevinovată şi că bărbatul nu este decât unul dintre cei patru şoferi ai familiei. Sorin Rap a fost comisar la IPJ Ilfov, dar şi-a pierdut serviciul. Pe 2 mai 2012, a fost condamnat la un an şi zece luni de închisoare cu executare pentru săvârşirea a două infracţiuni de trafic de influenţă.

nevasta4324.jpg

Angelica Calomfir, cea care o acuză pe Mihaela că i-a luat iubitul

 

Angelica Calomfir a fost şi ea condamnată în acest dosar la un an şi patru luni de închisoare cu suspendare pentru favorizarea infractorului. 

Loading...
 
 

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1