Fosta soție a lui Mihai Gruia, primele declarații despre divorț: «Am păstrat intactă iubirea!»

mihai_gruia.jpg

Laura Gruia a vorbit pentru prima oară la tv despre despărțirea de Mihai Gruia

Mihai Gruia și Laura au fost în centrul atenției presei mondene din România, dar au preferat să-și țină viața personală departe de camerele de filmat. Cei doi au luat decizia să se despartă, din motive personale. Însă de dragul copiilor, cei doi au ținut să rămână în relații bune.

Mihai Gruia, fostul solist din trupa Akcent, și Laura au hotărât să se despartă după 10 ani de căsnicie. Cei doi s-au căsătorit în 2008, iar într-un an au devenit părinții a două fetițe. Laura a adus pe lume o fetiță pe nume Natalia, și imediat după au adoptat o fetiță pe nume Ana. Andra și Cătălin Măruță au fost nașii de botez ai celor două fete.

Divorțul dintre Mihai Gruia și Laura a șocat o țară întreagă. Nimeni nu se aștepta ca ei doi să se separe, însă, în final ei au preferat să meargă pe drumuri diferite. Cei doi au două fetițe împreună, una biologică și una adoptată.

„Mă bucur că am căzut de comun de acord și că am realizat amândoi că așa e cel mai bine pentru toată lumea. Așa am reușit să păstrăm intacte iubirea, armonia și tot ce am construit împreună. (…) Copiii îi creștem împreună, ne sfătuim zi de zi. Ne cerem sfaturi, ne ținem la curent reciproc. Mie mi se pare că am… Mi se pare un divorț frumos, ideal. Suntem norocoși din punctul ăsta de vedere. (…) Nu ieșim zilnic la cafele și ne povestim lucruri intime, nu. Între noi sentimentele sunt închise și pot apărea (n.r. probleme când își refac viața) dacă unul dintre parteneri nu a trecut peste sentimentele de iubire. Singura noastră temere a fost vis-a-vis de copii și cum îi va afecta’, a explicat Laura, la o emisiune TV.

Cine este Laura, fosta soție a lui Mihai Gruia

Laura Gruia și fiicele sale au o relație foarte apropiată. Acestea fac foarte mutle activități împreună. Laura Gruia este foarte atentă la educația celor două fiice ale sale, drept urmare, ele sunt alături de mama lor chiar și în activități culinare.

Cele trei s-au plimbat în mai multe locuri din lume, printre care, Disneyland, visul fiecărui copil. Pentru Laura fericirea copiilor ei este cel mai important lucru.

Laura Gruia se ocupă în continuare alături de fostul ei soț la firma pe care și-au deschis-o în urmă cu mai mulți ani. Laura și Mihai sunt managerii generali ai companiei muzicale Music Star, o firmă de organizare de evenimente, impresariat artistic și producție muzucală. Firma a luat naștere în anul 2006.

Ea și-a finalizat studiile la Universitatea Româno-Americană din București, însă s-a dedicat total firmei familiei.

Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1