Fosta soție a lui Andrei Gheorghe, dezvăluiri emoționante: «Ne-am gândit să ne recăsătorim»

petruta.jpg

petruta gheorghe
Petruța Gheorghe a vorbit despre relația specială avută cu Andrei
Foto: captură Antena Stars

A trecut o lună și jumătate de la moartea lui Andrei Gheorghe, care a fost găsit fără suflare în casă la vârsta de doar 56 de ani. Întreaga Românie a fost șocată de dispariția prematură a jurnalistului, mai ales că de ceva vreme nu se mai știa nimic de el.

Cel mai afectați de moartea lui Andrei au fost membrii familiei sale, fosta lui soție, Petruța, și cei trei copii ai acesteia, pe care Gheorghe îi iubea nespus și cu care se purta ca și cum ar fi fost ai lui. Familia a acceptat să stea de vorbă cu un reporter Antena Stars și a făcut dezvăluiri neștiute despre o altă față a omului de radio, cea de familist.

Deși au divorțat în 2014, Petruța și Andrei erau în continuare o familie. Ba mai mult, se gândiseră la un moment dat să se și recăsătorească, dar teama de a pica în ridicol i-a oprit, plus că se simțeau ca și cum sunt unul pentru celălalalt, fără a avea nevoie de un act care să ateste acest lucru. "Avea o relație proastă cu primul soț. Andrei spunea că el i-a crescut pe copii, ca i-a mângaâiat când au plâns, că le știe problemele, iar celălalt spunea, pe bună dreptate, «Băi, dar sunt copiii mei». Într-o cultură cum e în România e foarte greu ca omenii să rămână în relații cordiale și familiile vechi cu familiile noi să poată să construiască ceva valoros împreună. E foarte greu. Din păcate, atunci când se întâmplă divorțuri și separări, și nu mă refer la divorțul meu cu Andrei, că ăla a fost așa... noi ne-am gândit să ne recăsătorim. Era exemplul lui Prigoană și această spaimă că vom cădea în ridicol. Nu avea sens, noi oricum eram împreună", a dezvăluit Petruța Gheorghe.

familie_ghe.jpg

familie andrei gheorghe
Familia lui Andrei Gheorghe
Foto: captură Antena Stars

 

Și fiul vitreg al lui Andrei, Max, a povestit despre legătura specială pe care o avea cu cel căruia îi spunea Paps, dar și că păstrează și acum o conexiune cu acesta. În copilărie, când își invita prietenii acasă, ei îl întrebau dacă este Andrei acolo, pentru că le era teamă de el, dar când au devenit adolescenți, au început să  facă glume cu toții și să se înțeleagă de minune. ”Îmi spunea să fac ce simt, să nu-mi bat joc. Eu am crescut înconjurat de femei. De când sunt mic mi-a spus că sunt anumite lucruri pe care să le fac, să le vorbesc frumos, să nu le ating, să le respect, să le ofer tandrețe și lucruri pe care bărbații nu le oferă în mod normal, pentru că se simt mai puțin masculini, dar el nu era așa. M-a învățat că un bărbat adevărat plânge și că își ia iubita în brațe și o pupă”.

andrei_gheorghe1.jpg

Andrei Gheorghe și fosta soție
Foto Facebook

 

Petruța a vorbit și despre imaginea pe care Andrei și-o crease, aceea de băiat rău, dar și despre faptul că nu-și mai găsea locul în peisajul jurnalistic actual. "El vibra cu mass-media, dar ei nu mai vibrau cu el. El era foarte dorit, dar în același timp era și greu de suportat. Era realmente greu de suportat. Observațiile pe care le avea le și spunea, iar atunci când lucra într-un radio sau într-un trust de presă, spunea ce nu merge bine, iar adulții erau foart puțin dispuși să accepte. Franchețea lui ne-a afectat pe toți, dar ne-a și plăcut, ne-a fascinat, ne-a și învățat, dar era un preț pentru tot. El a avut o imagine de om rău și îi spuneam că el nu e așa. A fost un personaj, dar e foarte posibil ca oamenii să nu-l știe. «Dacă oamenii te-ar vedea cum ești tu acasă, te-ar iubi foarte mult. Nu ar avea altă șansă pentru că ești iubibil»."

 

Loading...

Citește și