Fosta parteneră de dans a lui Smiley se mărită! Cum a fost cerută Adriela Morar

smiley-adriela.jpg

smiley adriela dansez pentru tine
Smiley şi Adriela Morar au fost parteneri de dans în 2006
Foto: arhivă personală

La 12 ani de la Dansez pentru tine, show-ul difuzat la Pro Tv, Adriela Morar, fosta parteneră a lui Smiley din ringul visurilor, îşi continuă povestea emoţionantă de viaţă cu un eveniment pe care îl va avea în curând alături de bărbatul cu care se iubeşte. Bruneta sexy, acum antrenor de fitness şi skipper, a fost recent cerută în căsătorie, chiar pe o barcă în largul Mării Egee. Emoţionată de surpriza logodnicului, Adriela a acceptat pe loc şi a împărtăşit bucuria cu prietenii ei şi familia.

Viaţa i-a surâs Adrielei Morar (32 de ani) după emisiunea "Dansez pentru tine" de la Pro Tv. Tânăra a concurat atunci la braţul lui Smiley pentru a-i reda auzul tatălui ei şi deşi nu a câştigat competiţia a reuşită să-şi ducă la capăt planul. La 12 ani de la participarea în competiţia visurilor, Adriela Morar este neschimbată.

adriela-barca.jpg

adriela morar smiley dansez pentru tine
Adriela Morar călătoreşte mult pe mare
Foto: arhivă personală

Frumoasa brunetă a renunţat la oraşul natal, Cluj-Napoca, şi s-a mutat în Bucureşti. De mai mulţi ani, ea lucrează ca antrenor de fitness la o renumită sală de sport, dar este pasionată şi de bărci.

adriela-morar-inel_de_logodna.jpg

adriela morar inel de logoda cerere in casatorie pe mare
Adriela Morar a primit inelul de logodnă pe mare
Foto: arhivă personală

Recent într-una dintre călătoriile sale pe mare, Adriela a fost cerută de soţie în apripierea insulei Mikonos şi a împărtăşit emoţia surprizei cu prietenii ei. 

Adriela Morar iubeşte să navigheze    

Absolventa a Facultăţii de Teatru şi Televiziune, Adriela Morar şi-a schimbat complet cariera. După concursul de dans de la Pro Tv care a lansat-o, Adriela a mai jucat în trei telenovele: “Aniela”, “Iubire şi onoare” şi „Îngeraşii”, însă de şase ani ea se ocupă de cu totul altceva, dar duce şi acum dorul televiziunii. În paralel cu sportul, bruneta este skipper şi face dese ieşiri cu iahtul. 

adriela-iubit.jpg

adriela morar iubit
Adriela Morar şi iubitul ei, Radu
Foto: arhivă personală

 

Citeşte şi:

Fosta parteneră a lui Smiley a primit un super-cadou

Laura Cosoi şi Adriela Morar, dans pasional!

 

loading...
Loading...

Citește și