Tânără, lovită de tren în judeţul Prahova. Victima se zbate între viaţă şi moarte

tren-acid-clorhidric.jpg

Nu se ştie dacă victima a căzut din tren sau s-a aruncat
Foto: Captură Video

Accident feroviar grav în judeţul Prahova, victima fiind o femeie de 35 de ani. Ea a fost găsită în comă, marţi seara, pe un câmp între Gara Tomșani și Gara Cricov. Poliţiştii au deschis o anchetă pentru a stabili dacă femeia lovită de tren a încercat să se sinucidă sau a fost victima unei agresiuni.

Accidentul în care Daniela Oloş a fost lovită de tren marţi seara a fost anunţat de o persoană, care a sunat la 112. La fața locului s-au deplasat echipaje ale Poliției, ale Serviciului de Ambulanță, iar ISU Prahova a intervenit cu un echipaj de pompieri și un echipaj SMURD.

Din raportul întocmit de poliţişti, victima este Daniela Oloş. Aceasta a fost găsită în stare de inconștiență cu traumatism cranio-cerebral grav, fractură la mână și traumatism toraco-abdominal, dar și traumatism de bazin. Poliţiştii încearcă să afle dacă a fost vorba despre un accident, o tentativă de sinucidere sau femeia ar fi fost victima unei agresiuni. Ei cercetează împrejurările în care aceasta a ajuns pe câmp.

Surse apropiate anchetei au dezvăluit că tânăra ar fi venit din Bucureşti cu maşina. A oprit în Gara din Ploieşti şi a luat de aici un tren spre Mizil. Între Cricov şi Tomşani, s-ar fi aruncat din el sau ar fi fost împrinsă pe şine. 

„Pacienta a rămas internată la Secția Terapie Intensivă. A fost adusă în comă GCS 4. Momentan nu s-a intervenit chirurgical, din cauză că este în stare gravă. Prognosticul este rezervat”, a precizat dr. Violeta Tănase, purtătorul de cuvânt al Spitalului Județean Ploiești. Tânăra urmează să fie transferată la Bucureşti.

Loading...

Citește și