A fost bătută de Florin Chilian, dar iubește din nou! Cine o face fericită pe Ana Maria Georgescu

ana-maria.jpg

Ana Maria Georgescu
FOTO: Arhiva personală

Ana Maria Georgescu (30 de ani) a trecut printr-o experiență neplăcută în anul 2006, când fostul iubit, Florin Chilian (47 de ani), a bătut-o, în urma unui accident rutier, după cum declara bruneta la vremea respectivă. Deși a fost victima violenței domestice, fosta solistă a lăsat trecutul în urmă și iubește din nou. Ea s-a retras din lumea muzicii, iar în prezent lucrează ca actriță.

A trăit o poveste de dragoste cu năbădăi alături de Florin Chilian, însă scandalul în care a fost implicată cu acesta a convins-o într-un final că nu el este bărbatul lângă care își dorește să rămână toată viața.

Ana Maria Georgescu, artista care a devenit cunoscută pe piața muzicală din România, în urmă cu mai bine de un deceniu cu piesa ''Ochii tăi'', se pare că și-a găsit, în sfârșit, sufletul pereche.

Dovadă stau și zecile de fotografii de pe contul personal de Facebook al brunetei, care radiază de fericire în brațele iubitului ei. Cei doi sunt mai tot timpul împreună, iar de curând au fost plecați și în vacanță.

“Ne-am urcat în maşină, ne-am oprit la mama, am mâncat, am luat sandwichuri, până am ajuns în Budapesta căţeii erau deja la plimbare. În Budapesta am zis că ieşim să mâncăm şi să bem un pahar de vin, nu stăm mult "ca să fim odihniţi", aşa am zis. Am dormit 4 ore. Am plecat spre Croaţia. Pe drum am văzut un concurs de baloane cu aer cald!”, a scris aceasta în dreptul fotografiilor cu bărbatul de care este îndrăgostită lulea.

De la ce a pornit scandalul cu Chilian

Bătaia primită de Ana Maria, solista cu „Ochii tăi”, de la Florin Chilian a ținut prima pagină a ziarelor luni la rând, în 2006.În noaptea de 23 spre 24 iulie 2006, Florin Chilian a făcut accident cu mașina, la ieșire din Cluj Napoca. În aceeași seară, artistul și iubita s-au certat, dar întâmplarea a fost relatată apoi de solistă ca fiind o bătaie soră cu moartea.

„A început să mă lovească. Mă gândeam cum să fac să scap cu viaţă”, „M-a lovit din nou, am căzut şi m-am lovit la cap de bordură”, acestea sunt unele dintre cele mai dure declarații pe care Ana Maria le-a dat cu privire la iubitul ei de pe atunci, Chilian.

Deși acuzat din toate părțile, Florin Chilian a iubit-o foarte mult pe Ana Maria. Nu doar că a ajutat-o din punct de vedere artistic, pregătindu-i relansarea în muzică la casa de discuri Roton, la vremea respectivă.

Florin Chilian a mărturisit că nu a bătut-o

Cu toate acestea, după incidentul din 2006, artistul a făcut abia în 2015 primele declarații, în exclusivitate pentru Click!

„Sper să fie bine, sper să fi trecut ea peste întâmplarea asta. Nu știu dacă într-adevăr i-a fost de folos. Oricum, în societate nu i-a fost absolut deloc de folos... Când l-am văzut pe Măruță că băga de la el, și buza spartă, și arcada... Atunci mi s-a făcut mie milă de săraca fată... Probabil că au fost foarte mulți șocați de ce declarase atunci Ana Maria și aș vrea să-i liniștesc pe toți. Nu mă interesează vreo acțiune în justiție împotriva nimanui! Ba, mai mult, știu exact de ce a făcut-o, îi cunosc motivele alea profund interioare, sunt de acord cu ce a făcut, în definitiv e din ce în ce mai greu, mai ales că s-au scumpit banii și atunci chiar m-am bucurat pentru ea că și-a găsit să lucreze la o televiziune prin Oradea din câte am înțeles”, mărturisea solistul, la începutul anului 2015, într-un interviu exclusiv pentru Click!

chilian.jpg

Florin Chilian

Artistul a răspuns și întrebării despre violență. A și motivat de ce nu ar fi putut nici măcar să ridice mâna la Ana Maria: „Ar fi și greu. Având un părinte care e judecător (mama Anei Maria, n.r.), dacă-i dai un bobârnac fetei respective, s-ar putea să rămână cu semne vreo două-trei luni. Era destul de dificil să ascund o chestie de genul ăsta”, a mai adăugat acesta.

S-a cuplat cu Chilian după moartea tatălui

Puţini au ştiut despre povestea de iubire dintre Florin Chilian şi Ana Maria Georgescu, dată fiind discreţia cu care cei doi şi-au trăit idila. Ana Maria a început relaţia cu Florin în anul 2004, când ea avea doar 18 ani. Chilian era cu 16 ani mai în vârstă decât ea.

Cei doi au stat împreună doi ani, şi chiar s-au logodit pe data de 9 septembrie 2006 într-o biserică din Capitală. Pe 15 noiembrie 2006, cuplul a hotărât că trebuie să se despartă.

Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1