Florin Zamfirescu: «Îmi pare rău că nu ne-am întâlnit acum 30 de ani»

za12-13-vedetete-2-col-flor.jpg

Florin Zamfirescu şi Daciana sunt împreună de 4 ani

Se spune că actorii au o viaţă ca-n filme şi iată că Florin Zamfirescu a demonstrat acest lucru.

A fost căsătorit de trei ori, are doi copii cu primele două neveste, iar ultima sa căsnicie, cea cu actriţa Cătălina Mustaţă, a durat 21 de ani şi a fost cea mai tumultuoasă. Abia acum, la 68 de ani, maestrul teatrului spune că este liniştit şi iubeşte frumos.

Iar acest lucru i se datorează Dacianei, medic de familie, de care s-a îndrăgostit în urmă cu patru ani.

”E o femeie excepţională. O iubesc şi o preţuiesc enorm, pot să spun că ne înţelegem perfect şi suntem suflete-pereche. Vă spun sincer că ne pare rău amândurora că nu ne-am întâlnit când eram mai tineri, acum 30-40 de ani, pentru că ni s-au scurs nişte ani din viaţă aşa, anapoda. Pe Daciana şi copiii mei o îndrăgesc. E blândă, le-a devenit medic de familie nepoţilor. Ne iubim şi fără să ne căsătorim, nu cred că mai contează asta acum”, ne-a spus Zamfirescu.

Loading...

Citește și

  • După trei căsnicii eşuate, speră că a patra va fi cu noroc! Îndrăgitul actor Florin Zamfirescu a cerut-o de soţie pe Daciana, medicul cu care se iubeşte de aproape patru ani. Maestrul a vrut să facă nunta de ziua lui, în aprilie, însă, pentru că este post, a amânat pentru la vară.

  • Cătălina Mustaţă (48 de ani) a lansat, zilele trecute, bomba: pe 14 martie 2016 s-a recăsătorit, departe de România, tocmai în Texas. Actriţa a fost foarte secretoasă în privinţa noului ei soţ, însă reporterii Click! au aflat toate detaliile. Ţineţi-vă bine, mirele este fostul ei profesor din liceu, aşa cum şi soţul dinainte, Florin Zamfirescu, i-a fost prof’ în facultate.

ClickPoftaBuna.ro 0 ClickPoftaBuna.ro 1