Florin Zamfirescu, ginere a patra oară

eidoi98988.jpg

Florin Zamfirescu are o relație de aproape patru ani cu Daciana, alături de care și-a regăsit liniștea după divorț

După trei căsnicii eşuate, speră că a patra va fi cu noroc! Îndrăgitul actor Florin Zamfirescu a cerut-o de soţie pe Daciana, medicul cu care se iubeşte de aproape patru ani. Maestrul a vrut să facă nunta de ziua lui, în aprilie, însă, pentru că este post, a amânat pentru la vară.

La vârsta de 66 de ani, Florin Zamfirescu are inima tânără şi iubeşte ca un puşti. După trei divorţuri care i-au adus multă amărăciune în suflet, celebrul actor a hotărât să se recăsătorească şi a programat evenimentul anul acesta. Femeia pe care urmează să o ducă la altar este medicul de familie Daciana, cea care i-a readus zâmbetul pe buze, a avut grijă de sănătatea lui şi a reuşit să-l convingă să se lase de fumat după 45 de ani. În august, Daciana şi Florin sărbătoresc patru ani de când se cunosc, timp în care actorul s-a convins că ea e femeia lângă care va îmbătrâni fericit, aşa că a cerut-o de soţie.

”Suntem de ceva timp împreună, dar nu am făcut pasul până acum. Eu şi doamna Daciana ne-am fi dorit să ne căsătorim luna viitoare, de ziua mea, însă este post. Îmi doresc foarte mult să fac acest pas, dar deocamdată căutăm o dată potrivită”, a declarat Florin Zamfirescu, în exclusivitate pentru Click! Artistul consideră că legătura în faţa lui Dumnezeu este mai importantă decât certificatul de căsătorie, aşa că a ales deja lăcaşul în care o va conduce la altar pe viitoarea doamnă Zamfirescu. 

”Este chiar biserica de lângă Palatul Mogoşoaia, Biserica ”Sfântul Gheorghe”. Acolo vrem să ne cununăm”, ne-a mai spus celebrul actor. În rest, până la momentul cel mare, Zamfirescu îşi vede de viaţa de bunic şi de îndeletnicirile de gospodar. ”Mi-am modernizat totul, am făcut instalaţia de apă, am învelit gardul, am pus alarme la casă şi sonerie wireless pentru că striga omul la poartă şi nu-l vedeam. Şi în grădină am făcut câte ceva. Am arat şi urmează să plantăm roşii, castraveţi. Deocamdată am pus pătrunjel, măcriş şi flori”, ne-a mai spus actorul. 

A mai fost căsătorit de 3 ori

mustata897878.jpg

Cu Cătălina Mustață a fost căsătorit 21 de ani

Florin Zamfirescu a avut o viață amoroasă intensă. Cu prima soție s-a căsătorit când aceasta era deja însărcinată cu Vlad, primul lui copil. Au divorțat însă repede, când avea doar 25 de ani. A doua soție a fost actrița Valeria Sitaru, care i-a dăruit o fată, pe Ștefana Samfira. Cei doi au fost căsătoriți 12 ani. ”Am sesizat la un moment dat că devenisem ca un frate și o soră. Aveam doar 38 de ani, eram prea tineri să ne resemnăm”, a povestit Zamfirescu într-un interviu pentru ”Tabu”. Cu actrița Cătălina Mustață a fost căsătorit 20 de ani, până în 2012. Au divorțat civilizat, la notar, fără partaj, dar ulterior a început un scandal monstru, actorul povestind că fosta soție i-a vândut și mașina care trebuia să-i rămână lui. ”Când am văzut că fata asta frumoasă, talentată, cu care am stat 20 de ani, mă fură și minte in halul acesta, m-am intrebat cu cine am petrecut de fapt acești ani?”, a mai spus actorul în același interviu.

E vecin cu fosta soție

case87786786.jpg

Zamfirescu și-a construit vilă în curtea casei unde a stat cu Cătălina

Florin Zamfirescu a avut puterea să cedeze în faţa fostei soţii, Cătălina Mustață, şi a lăsat-o pe ea în vila conjugală din Mogoşoaia, plecând de-acolo doar cu nişte haine şi câteva obiecte de suflet. A locuit o vreme într-o garsonieră din Popeşti Leordeni, iar după divorţ, actorul s-a ales cu jumătate de teren din curtea casei de la Mogoşoaia. “Cât timp am fost căsătoriţi, eu şi Cătălina am împărţit o vilă şi o curte frumoasă în Mogoşoaia. Doar curtea am împărţit-o după divorţ, aşa că ea a rămas cu vila şi 1.250 de metri de teren, iar eu cu cealaltă jumătate din curte. Mi-am construit aici o casă”, declara, în urmă cu doi ani, actorul pentru Click! Zamfirescu locuiește acum cu actuala iubită la doar câțiva metri de casa fostei soții.

Loading...

Citește și

  • Cupidon loveşte fără să ţină cont de vârstă! La 64 de ani, actorul Florin Zamfirescu trăieşte şi iubeşte ca un puşti de liceu şi nu se desparte de iubita sa nici atunci când are de rezolvat treburi casnice. Fotoreporterii Click! i-au surprins vineri prin oraş, ca doi porumbei.

  • Viaţa bate filmul. A jucat în telenovele, iar acum propria-i viaţă poate fi un film de succes. Florin Zamfirescu (64 de ani) a făcut o mutare incredibilă după divorţul de Cătălina Mustaţă (46 de ani): s-a mutat cu actuala iubită la doar câţiva metri de fosta nevastă, construind în aceeaşi curte o casă împreună cu actuala iubită.

  • A strâns din dinţi şi a mers mai departe, deşi destinul a legat-o, ironic, de bărbatul de care a divorţat în iunie 2012. Cu toate că e vecină cu fostul soţ, Florin Zamfirescu, Cătălina Mustaţă a îngropat trecutul şi se bucură de reuşitele din prezent. Actriţa ne-a mărturisit că viaţa ei e din ce în ce mai roz după divorţ.

  • Din ce în ce mai roz arată viaţa lui Florin Zamfirescu alături de noua sa parteneră, semn că divorţul poate fi un nou început, nu un capăt de lume. Dacă în iunie 2012 era pe un pat de spital, cu o gaură în inimă, acum actorul se simte în floarea vârstei. El a povestit, pentru Click!, cum şi-a reparat sănătatea.