Florin Salam şi-a blindat «fortăreaţa» de 300.000 de euro cu camere video

2-3-neatza-1.jpg

După ce a fost bătut şi a primit ameninţări de la interlopi, Florin Salam şi-a luat măsuri de siguranţă
Foto: Blitz

În ultimii ani, Florin Salam (39 de ani) a avut parte de ceva belele pe la evenimentele private la care a cântat. A fost umilit, ameninţat, sechestrat şi chiar bătut. Luna trecută, manelistul a încasat-o de la un interlop la un botez, în Italia. Întors în ţară, artistul şi-a transformat cele două vile în “fortăreţe” şi şi-a montat zeci de camere de supraveghere.

“Cine s-a fript cu ciorbă suflă şi în iaurt”, o zicală care i se potriveşte mănuşă lui Florin Salam. Pentru manelist, cântările s-au transformat în adevărate provocări. Şi asta pentru că interpretul nu încasează doar mii de euro din dedicaţii, ci uneori şi pumni. Cel mai recent incident a avut loc la sfârşitul lunii octombrie, când Salam a fost chemat să cânte la un botez în Milano, Italia. La un moment dat, manelistul a fost pus la pământ cu un singur pumn. Martorii spun că interlopul “Lower Stan” s-ar fi supărat după ce Salam ar fi rostit numele unui rival în timpul unei melodii şi ameţit de alcool l-a pocnit. Manelistul a avut parte de multe umilinţe şi nu de puţine ori viaţa i-a fost pusă în pericol sau i-a fost ameninţată familia. După ce s-a întors în ţară, Salam şi-a luat măsuri de protecţie.

2-3-neatza-vila-2.jpg

Vila din Popeşti Leordeni are camere video, iar firma de pază e gata să intervină în orice moment
Foto: Blitz

2-3-neatza-3.jpg

Casa în care stă Betty Salam este împânzită cu camere video
Foto: Blitz

Pe lângă gărzi de corp, manelistul şi-a transformat vilele în “fortăreţe”. Este vorba despre locuinţa de 300.000 de euro din Popeşti-Leordeni, pe care o împarte cu soţia Roxana Dobre şi copiii, dar şi casa din Capitală în care locuieşte fiica sa cea mare, Betty Stoian (18 ani). Locuinţele au camere de supraveghere la poartă, pe garduri şi la fiecare colţ al casei, altfel că nici un intrus nu ar putea trece neobservat. Interpretul de manele şi-a securizat locuinţa impunătoare de la periferia Bucureştiulului şi are şi un contract cu o firmă de pază.

2-3-neatza-foto-4.jpg

Vila e înconjurată de gunoaie
Foto: Blitz

Nu prea are timp însă să se ocupe şi de gunoaiele din faţa casei. Peisajul este unul dezolant, iar zona arată ca un şantier. Chiar lângă vilă, în locul în care îşi parchează bolizii de lux, zac mormane de gunoi şi moloz. Poate şi acest “aspect”, total inestetic, are scopul de a-i ţine pe hoţi şi duşmani departe. 

Tată a cinci copii şi bunic la 39 de ani

2-3-neatza-foto-5.jpg

Roxana Dobre l-a făcut tătic de trei ori în patru ani

În 2009, Florin Salam a rămas văduv, după ce Ştefania Stoian sau Fănica Salam, cum a fost ea cunoscută, s-a stins din viaţă din cauza unor complicaţii grave la ficat. În urma ei au rămas copiii: Betty (18 ani) şi Danny (15 ani). La şase ani de la moartea soţiei sale, Salam şi-a refăcut viaţa alături de fostul «iepuraş» Playboy, Roxana Dobre (31 de ani). Frumoasa brunetă şi-a făcut debutul ca fotomodel  şi a făcut parte din cercul fetelor cu viaţă de noapte prin cluburile Capitalei. Roxana i-a dăruit două fetiţe, pe Jacqueline (3 ani) şi pe Rania (2 ani), iar anul acesta, în iulie, a născut şi un băieţel, Simon Ştefan. În ziua în care a împlinit 39 de ani (1 octombrie 2018), Salam a devenit şi bunic, după ce fiica sa a adus pe lume un băieţel. 

Loading...

Citește și