Florin Salam, monument de durere la înmormântarea fratelui. Nelu Stoian, condus pe ultimul drum

inmormantare-frate-florin-salam.jpg

Florin Salam își îngroapă fratele lângă soția pe care a pierdut-o în 2009
foto: BLITZ

Durere mare în familia manelistului Florin Salam. Fratele acestuia, Nelu Stoian, este înmormântat azi, 29 septembrie, la cimitirul Berceni 2. În semn de omagiu, toți cei prezenți la ceremonie au purtat tricouri albe, cu chipul bărbatului decedat.

Nelu Stoian, fratele lui Florin Salam, este condus pe ultimul drum, la cimitirul Berceni 2, tot acolo unde își doarme somnul de veci și soția manelistului, Ștefania Stoian, alintată Fănica. Mai mulți bodyguarzi au blocat strada pe care locuia Nelu Stoian, în Popești Leordeni, pentru a-i ține pe curioși la distanță. Florin Salam este un monument de durere și nu poate accepta că și-a pierdut fratele mai mare.

  • foto: Blitz
  • foto: Blitz
  • foto: Blitz
  • foto: Blitz
  • foto: Blitz
  • Maximize

1/5

Nelu Stoian a murit în seara zilei de vineri, 25 septembrie. El se afla internat la Spitalul de Boli Infecțioase Matei Balș din Capitală și, deși, toată familia spera la o minune, a murit la două luni după ce s-a infectat cu COVID-19.

florin-salam.jpg

Florin Salam își conduce fratele pe ultimul drum
foto: BLITZ

Florin și Neluțu au cântat împreună

Chiar dacă Florin Salam nu a vorbit niciodată despre fratele lui mai mare, între cei doi exista o legătură puternică, bazată înainte de toate pe respect. Personaj apreciat în branșa lăutarilor, Neluțu Salam a fost cel care l-a încurajat pe Florin să se țină de cântat, iar mulți apropiați de-ai lor spun că dintre cei doi, cel mai talentat ar fi fost Neluțu. O vreme, cei doi frați au mers împreună la evenimente, însă la un moment dat s-a rupt ceva și fiecare a apucat-o pe un alt drum.

Citește și:

Nepoata lui Florin Salam, mesaj dureros după moartea tatălui ei: "Te iubesc, tătuc!

Florin Salam și nepotul său, aniversări triste. Nelu Stoian va fi înmormântat cu doar o zi înainte

Loading...
 
 

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1