Florin Salam a devenit bunic chiar în ziua în care a împlinit 39 de ani

betty-salam-catalin-visanescu-florin-salam.jpg

Cătălin Vişănescu, Betty şi Florin Salam
foto: arhivă personală

Fericire mare în familia lui Florin Salam! Betty Stoian (18 ani), fiica celebrului manelist, a născut ieri un băiețel perfect sănătos și l-a făcut bunic, pentru prima dată, pe celebrul ei tată.

Mai mult, artistul a devenit bunic chiar de ziua sa de naştere, căci ieri Florin Salam a împlinit vârsta de 39 ani. Fiica cea mare a manelistului a ajuns la spital în jurul prânzului și a născut la ora 15.30. Bebelușul a avut 2,9 kg și a primit nota 10 din partea medicilor. Betty a fost însoțită la spital de soacra ei, de soțul ei, omul de afaceri Cătălin Vișănescu, dar și de o mătușă, adică de sora tatălui ei. Manelistul încă nu-și făcuse apariția la spital, dar urma să vină să-și vadă primul nepoțel, care va fi botezat Matthias Ștefan. În iunie, Betty s-a căsătorit civil cu iubitul ei.

15_col_camera_copil1.jpg

Aşa arată camera copilului
Loading...

Citește și

  • Betty Stoian a împlinit în urmă cu două săptămâni vârsta majoratului, însă a fost foarte discretă în ceea ce privește petrecerea în sine, publicând abia astăzi o imagine de la frumosul eveniment. Deși inițial își dorea să organizeze o ceremonie cu fast și cu mulți invitați, Betty a renunțat la această idee datorită faptului că sarcina avansată nu i-ar fi permis să-și ducă toate planurile la bun sfârșit. Astfel, fiica lui Florin Salam și-a sărbătorit ziua de naștere în compania apropiaților și a familiei. Iată ce ținută a purtat!

  • Betty Salam face pregătiri intense pentru nuntă. Fiica lui Florin Salam a mărturisit în cadrul unui interviu la tv în ce stadiu se află cu pregătirile pentru nuntă. Deși nu va fi anul acesta, ea se pregătește din timp ca evenimentul cel mai important din viața ei să decurgă perfect.