Florin Piersic şi Medeea Marinescu, de zece ani împreună în «Străini în noapte»

piersic8.jpg

Florin Piersic şi Medeea Marinescu vor juca împreună şi anul acesta

Florin Piersic (84 ani) şi Medeea Marinescu (45 ani) au o colaborare de peste 10 ani cu spectacolul ”Străini în noapte”, pe care îl vor juca şi în 2020, tot cu casa închisă, fanii lui ”Mărgelatu” înghesuindu-se să cumpere bilete pentru a-i savura prestaţia.

Până în 2010, rolul feminin a fost interpretat de actriţa Emilia Popescu, ulterior fiind înlocuită de Medeea Marinescu. Piesa “Străini în noapte” are un succes extraordinar, fiind pusă în scenă de maestrul Radu Beligan, după ce a văzut-o la Teatrul Marigny, din Franţa. Rolul principal era atunci intepretat de inegalabilul Alain Delon, care a debutat în teatru foarte târziu, la 70 de ani.

“Radu Beligan a adus-o, a tradus-o şi eu o joc de atâţia ani. Am avut deplasări, am fost cu piesa «Străini în noapte» la Paris, am fost la Londra, tot cu ea am fost la Toronto, Montreal, Quebec, Bruxelles. Un lucru care îmi ridică moralul cumva, starea, mă bucur pentru că din asta trăim, din recunoştinţa publicului, a oamenilor care ne-au văzut, ne-au plăcut şi cât de cât ne-au aplaudat . Publicul e telefonul fără fir. Cea mai bună reclamă e când spectatorul vede piesa şi apoi le spune şi altora: «Mergeţi, bă, să vedeţi piesa aia, că e faină tare! Sunt foarte buni actorii ăia»!”, a scris Florin Piersic pe pagina de Facebook. 

 

Loading...
 
 

Citește și

  • florin piersic

    Florin Piersic, în vârstă de 83 de ani, continuă să urce pe marile scene din ţară şi să îi binedispună pe cei din jurul său cu jovialitatea sa şi poveştile pline de umor. Începutul verii nu a fost unul uşor pentru marele actor, căci a fost supus unei intervenţii chirurgicale la picior care l-a ţinut departe de public. Însă, după trei luni de recuperare, Florin Piersic a revenit la ceea ce iubeşte cel mai mult. În ciuda vârstei pe care o are şi a problemelor de sănătate cu care s-a confruntat, Florin Piersic a evitat întotdeauna să vorbească despre aspectele vieţii persoanle. Ultima fotografie, apărută în mediul virtual, cu actorul înfăţişează un Florin Piersic slăbit, dar cu zâmbetul pe buze.

  • florin piersic

    În urmă cu aproximativ o săptămână un clip video în care marele actor Florin Piersic se strâmbă, pentru a face un selfie, alături de fostul preot ortodox şi cântăreţ de muzică populară Cristian Pomohaci, a făcut înconjurul reţelelor de socializare. Preotul acuzat că ar fi întreţinut relaţii sexuale cu un minor i-a cerut lui Florin Piersic să facă un selfie împreună, iar actorul nu l-a refuzat, atrăgându-şi criticile celor care au fost dezamăgiţi de faptul că a acceptat să pozeze lângă Pomohaci.Toate comentariile şi părerile negative au fost citite de către actor şi l-au determinat să ofere o replică acuzaţiilor. Iată ce a răspuns acesta! .

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1