Florin Piersic Jr, la masă cu femeile care l-au făcut tătic. Ce mari s-au făcut copiii

v112-13-vedete-1.jpg

Tablou de familie. Florin Piersic Jr şi-a scos în oraş copiii, dar şi pe mamele lor
Foto: Blitz

Cristi Borcea nu este singurul bărbat care a reuşit să o împrietenească pe fosta cu actuala soţie. Şi Florin Piersic jr o împacă bine pe prima iubită, actriţa Dorina Chiriac, cea care i-a dăruit o fetiţă, cu actuala iubită, Andreea Cipcă, femeia care l-a făcut şi tată de băiat. Click! i-a surprins în timp ce luau prânzul în oraş.

Imaginile surprinse de fotoreporterii Click! par desprinse dintr-o telenovelă turcească, însă este pura realitate. Florin Piersic jr, fiul celebrului actor Florin Piersic, este bărbatul care demonstrează că se poate trăi frumos şi în linişte şi cu toate femeile din viaţa lui.

Poveşti de viaţă alambicate ai spune că întâlneşti doar în piesele de teatru, dar iată că de multe ori actorii sunt oamenii care îşi duc viaţa de zi cu zi ca şi cum s-ar afla pe o scenă: scena vieţii! Florin Piersic jr (50 de ani) a fost îndrăgostit lulea de partenera sa de scenă Dorina Chiriac (43 de ani), cu care s-a iubit timp de 4 ani.

Rodul iubirii lor este Sonia, o fetiţă frumoasă şi cuminte, în vârstă de 12 ani. De actriţa minionă s-a despărţit, apoi s-a îndrăgostit de Andreea Cipcă (35 de ani), o brunetă cu 15 ani mai mică şi care i-a dăruit un băieţel pe nume Sasha, acum în vârstă de 3 anişori.

Deşi Florin Piersic senior a fost căsătorit de trei ori, cu Tatiana Iekel, Ana Szeles şi cu Ana Torok, iată că rebelul său fiu nu este adeptul căsătoriei cu acte şi nu a dus-o pe nici una dintre femeile care l-au făcut tătic la altar.

v312-13-vedete-101.jpg

Florin şi Andreea Cipcă

Totuşi, un lucru este demn de laudă, şi anume că aceste femei frumoase îi poartă respect şi îl iubesc în continuare, bineînţeles, fiecare în felul ei. Într-o după amiază de duminică, Florin Piersic Jr. le-a scos pe cele două doamne şi pe cei doi copii la un prânz în familie, la un restaurant de fiţe din Floreasca. 

v412-13-vedete-2.jpg

Florin a ieşit la o ţigară, alături de fiica lui
Foto: Blitz

La un moment dat, în timpul mesei, Florin a avut nevoie de o pauză de ţigară, aşa că a ieşit alături de fiica din prima dragoste, Sonia, şi a pufăit puţin. După mai bine de o oră, Piersic Jr., cele două mame şi copiii lor au plecat la o plimbărică. Doamnele erau atente la copilaşi, cu zâmbetul pe buze, semn că totul merge ca pe roate şi nu le deranjează faptul că una poartă statut de ”fostă”, iar alta de ”actuală”.

Cristi Borcea, la taclale, în parcare, cu amorezul Mihaelei

Cristi Borcea are la activ trei neveste și șapte copii. În ciuda faptului că s-a despărțit de femeile care i-au purtat numele, el a reușit să le facă prietene și să păstreze o relație bună cu moștenitorii săi. Mihaela, prima soție, s-a înțeles și cu Alina Vidican, iar acum este prietenă la cataramă cu Valentina Pelinel.

 

v512-13-vedete-caseta-2-piersic.jpg

Cristi Borcea, Mihaela Borcea și Sorin Rap

Fotoreporterii Click! l-au surprins pe Cristi, care a stat la glume cu iubitul Mihaelei, în parcarea cu Sorin Rap într-un bloc din zona Floreasca. De Revelion, Borcea a petrecut cu toți copiii săi la munte și le-a făcut toate poftele. Nu este deloc ușor pentru un bărbat să împrietenească două femei, însă afaceristul a reușit!

Şi-a serbat ziua de naştere cu ambele femei din viaţa lui

În iulie, anul trecut, Florin Piersic a împlinit 50 de ani. Cu o zi înainte, celebrul actor  a fost prezent la mall, cu ocazia lansării  peliculei “Mamma Mia: O luăm de la capăt”. Nu a venit singur, ci în aceeași formulă în care a fost surprins duminică la restaurant. Juniorul s-a distrat copios alături de cei doi copii ai săi, Sonia și Sasha, dar și cu femeile care îi sunt aproape mereu, Andreea Cipca și Dorina Chiriac. 

Bineînțeles, după ce s-a terminat filmul, au plecat în aceeași formulă și spre casele lor. Nu împart același acoperiș, însă probabil s-ar înțelege la fel de bine și dacă s-ar întâmpla să locuiască împreună.

Loading...
ClickPoftaBuna.ro 0 ClickPoftaBuna.ro 1
3
ClickPoftaBuna.ro : 1