Florin Piersic Jr. e vocea PRO TV în locul lui Bebe Cotimanis

florin-piersic-jr.jpg

Florin Piersic Jr.
Florin Piersic Jr. s-a alăturat vocilor PRO TV

După 25 de ani în care a fost „vocea PRO TV”, Bebe Cotimanis (65 de ani) a renunțat în această toamnă la colaborarea cu postul de televiziune. În locul lui la microfon a trecut, de azi, un alt actor celebru – Florin Piersic Jr.

„Fiecare promo pe care-l urmărim la televizor ne oferă o anumită emoție și o dorință de a nu rata un film, noua ediție a unui show sau noul episod al unui serial! Niciun material video nu ar fi complet fără cei care transmit mesajele! Tocmai din acest motiv, ne dorim ca telespectatorii să se poată bucura de acele voci care transpun ideile în emoții, în trăiri. Începând de astăzi, Florin Piersic Jr., cunoscutul actor și scriitor, se alătură echipei de voci a PRO TV”, au anunțat, printr-un comunicat, reprezentanții postului tv. Alături de Florin Piersic Jr, din echipă mai fac parte George Vintilă și Valentin Teodosiu.

Florin Piersic Jr.: „Pentru mine este o provocare”

„Anul acesta a fost, și pentru mine, o piatră de încercare, în care am descoperit că pot să fac și alte lucruri, unele pe care nu mi le imaginasem până acum. Propunerea venită din partea PRO TV a fost neașteptată și cred că este un real upgrade pentru mine. Mi-am folosit vocea, de-a lungul timpului, pe foarte puține reclame, dar în câteva documentare la care am ajuns să țin foarte mult și, recent, în două audio book-uri. Îmi doresc, sincer, să continui în această zonă de povești, de lucruri care ar putea aduce în sufletul oamenilor mai multă liniște. Vreau să aduc o zonă de calm, de evadare din ”jungla” în care trăim: fie că este în clipa în care ajungi acasă, fie că este în trafic când poți asculta și poți evita să te mai enervezi la primul claxon. Pentru mine, această colaborare este o provocare și abia aștept să văd cum o să mă descurc în noua situație”, a mărturisit Florin Piersic Jr.  

De ce a plecat Bebe Cotimanis

bebe-cotimanis.jpg

Bebe Cotimanis

Într-un interviu pentru paginademedia.ro, Bebe Cotimanis a dezvăluit care au fost motivele care au stat la baza deciziei sale de a înceta colaborarea cu PRO TV. „Plecarea s-a produs din motive economice. Contractele au devenit mai subţiri, iar eu nu am acceptat chestia asta. Pentru că e muncă mea şi o respect. Au încercat să mă ţină, dar la un preţ mai mic", a spus actorul, care între timp a bătut palma cu Prima TV. Tot în urmă cu câţiva ani a plecat după un sezon din juriu de la „Românii au Talent”. „Am stat acolo un sezon pentru că nu puteam să fiu foarte rău. Eu sunt eu, aşa cum sunt. Nu puteam să fiu foarte rău şi despărţirea de "Românii au talent" s-a făcut cu bună înţelegere de ambele părţi", a mai povestit Bebe Cotimanis.

Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1