Florin Piersic jr, desființat pentru ironiile la adresa lui Fuego

piersic12-13-vedete-fuego.jpg

Florin Piersic Jr. (50 de ani)

Actorul Florin Piersic Jr. (50 ani) a intrat rău în gura internauţilor, după ce a postat pe contul său de Facebook o poză cu afişul lui Fuego şi un comentariu cam deplasat: ”minunata fuziune între Elvis, Michael şi Iisus”.

Iată cu ce mesaje s-a ales Florin, urmare a glumei sale nesărate: ”Te doboară pizma şi gena de Salieri”, ”Ce treabă are Iisus?” sau  ”Nu înţeleg… nu trebuie să facem asemenea comparaţii, că nu-i ok”.

Contactat de reporterii Click!, Fuego nu a dorit să-i dea replica celebrului actor. Solistul a scos deja la vânzare biletele, la preţuri cuprinse între 80 şi 200 de lei, la spectacolul său, ”După 10 ani la palat”, pe care Paul Surugiu-Fuego (42 ani) îl va susţine pe 15 noiembrie la Sala Palatului din Bucureşti. 

Loading...

Citește și

  • Florin Piersic junior si iubita

    Marți, 17 iulie, cu doar câteva ore înainte de a împlini 50 de ani, fiul cel mare al lui Florin Piersic a hotărât să petreacă într-un mod cu totul inedit. Florin Piersic Jr. a mers la film împreună cu actuala și cu fosta iubită, iar din tabloul de familie nu au lipsit copiii sărbătoritului, Sonia, în vârstă de 11 ani, și Sasha, de doar doi ani și jumătate.

  • O nouă bilă albă pentru cinematografia românească! Serialul de televiziune “Comrade Detective” (“Tovarășe milițian”), produs de compania americană A24 (Channing Tatum) pentru platforma Amazon Prime, a avut premiera mondială pe 3 august.