Florin Chilian, intervenţie chirurgicală de urgenţă! Ani de zile a fost tratat pentru o altă boală

chilian-25997232525.jpg

foto
Florin Chilian va suferi o intervenţie chirurgicală de urgenţă
Foto:Arhivă personală

Cântăreţul Florin Chilian (49 ani), cunoscut pentru melodiile sale pline de sensibilitate, se pregăteşte să sufere o intervenţie chirurgicală complicată, după ce, cu ani în urmă, medicii l-au diagnosticat greşit. În urma diagnosticului eronat, el a urmat un tratament neadecvat care, desigur, nu a contribuit cu absolut nimic la ameliorarea durerilor de genunchi pe care le acuza artistul.

Florin Chilian s-a confruntat ani de zile cu dureri cumplite de genunchi și a urmat diverse tratamente crezând că are artroză, după cum fusese, inițial, diagnosticat. În urma unor investigații amănunțite a aflatr că nu a suferit niciodată de artroză, ci problema sa este o ruptură de meninsc și tendoane la ambii genunchi, iar operația este obligatorie.

Dacă operaţia nu este făcută cât mai curând posibil, starea artistului se poate agrava, iar în final, ar ajunge să nu mai poată păşi niciodată fără să se folosească de cârje. ”Sunt 30 de ani de dureri îndurate, în care chiar mă obișnuisem cu gândul că am artroză, ba chiar am luat și medicamentație. Când, de fapt, probleme sunt altele -rupturi de meninsc și tendoane la ambii genunchi, pe care nu le-am rezolvat la timp din perioada când făceam sport de performanță", a declarat Florin Chilian. 

Acum ceva timp, Florin a povestit că a avut o tinereţe foarte tristă şi că a cunoscut, din nefericire, ce înseamnă sărăcia lucie. "Am trăit într-un canal timp de un an de zile. Mâncăm 5-6 bomboane pe zi şi atât. Cineva mi-a înfundat pe gât mămăligă cu lapte şi am ajuns la urgenţă la spital, apoi n-am mâncat zeci de ani mămăligă. Eram pe străzi, umblăm pe străzi încercând să facem rost de bani să mâncăm. Eram nevoit să fur să am ce mânca, am trăit în canal şi sunt acum, la zece metri de locul ăla dar nu vreau să mă uit acolo. Nu m-am văzut niciodată căsătorit, nu voiam să am un copil, aveam o spaimă. N-am crezut că ă să ajung aici vreodată." a mărturisit artistul într-o emisiune tv.

Loading...

Citește și