Florin Călinescu, reacție după un număr de la Românii au talent: „Pregătiți-mi transfuzii și sânge”

florin-calinescu.png

Florin Călinescu a privit-o, fermecat
foto: stirileprotv.ro
Citeste tot despre: 

Florin Călinescu s-a lăsat din nou impresionat de un număr de dans al unei concurente de la Românii au talent, aceasta nefiind la prima „abatere”. Dansatoarea i-a dat palpitații juratului și sezonul trecut, iar acum parcă s-a întors special să-l dea gata.

„Ok, o să vorbesc la vamă să nu se întâmple întoarcerea ta. Natasha, adu-mi aminte ce poți să faci”, au fost primele vorbe ale lui Florin Călinescu atunci când a văzut-o pe concurentă. „Sper că vă amintiți de mine de anul trecut, din sezonul 10”, a replicat ea.

Natasha s-a întors să-l dea gata pe Florin Călinescu

În sezonul 10, Natasha s-a pregătit cu un număr de bellydance. Mișcările sale spectaculoase i-au cucerit pe jurați, în special însă pe Florin căruia i-a cam crescut tensiunea. Așadar, în timp ce dansatoarea își făcea programul, o echipă de medici s-a alăturat mesei juriului pentru a-i lua tensiunea actorului, copleșit de ce se întâmplă pe scenă.

Amintindu-și de moment, a spus: „Aoleu, deci cu tine am pățit-o!”. „SMURD-ul e aici, pregătit pentru tine. Doar pentru momentul ăsta au fost chemați”, a completat Andi Moisescu, glumind.

„Pregătiți, transfuzii, sânge, zahăr, glucoză. Mă luați cu palme și cu gheață. Eu sunt pregătit”, a spus și Călinescu, în stilul său caracteristic.

Loading...