Florin Călinescu a pus-o la zid pe Carmen Dan: „Vezi-ți de treabă ca ștergătoare de praf”

calinescu.jpg

florin calinescu
Florin Călinescu a făcut-o praf pe Carmen Dan
Foto: arhivă personală

Florin Călinescu a vorbit fără rezerve despre felul dezastruos în care conduce actualul guvern țara și a adus în discuție și scandalul politic iscat de cazul polițistului acuzat de pedofilie. Actorul îi sugerează ministrului de Interne să se întoarcă de unde a plecat și să-și vadă de treabă, ca bibliotecară sau ștergătoare de praf.

Florin Călinescu n-a mai rezistat să tacă, așa că a vorbit deschis și i-a criticat fără cenzură pe Tăriceanu, pe premier, pe Liviu Dragnea, dar și pe Carmen Dan. În înregistrarea video publicată pe Facebook, actorul îi sugerează ministrului de Interne să facă ea câțiva pași înapoi din fruntea instituției pe care o conduce, făcând aluzie la felul în care i s-a adresat Carmen Dan șefului Poliției Române, pe care-l consideră vinovat că nu a informat-o cum trebuie despre cazul polițistului pedofil.

„Carmensita (Carmen Dan, ministrul de Interne, n.r.) a primit ordin de la Livulică (Liviu Dragnea, n.r.) să ia poziție, să-l demită p-ăla, să-l demită p-ăla...pentru că cineva trebuie să facă un pas înapoi. Eu cred că tu, Carmensita, trebuie să faci exact atâția pași înapoi până la Alexandria și să-ți vezi de treaba ta, ca bibliotecară sau ștergătoare de praf pe documente de școală generală sau ce era. Nu polițiștii, nu șefii ăștia pe care i-ai demis tu sunt vinovați, ministru iese mereu demn în față și face niște pași în față ca să-și dea demisia, nu vreun șef de la minister”, a spus Florin Călinescu.

Loading...
 
 
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1