Flavia Mihășan a născut un băiețel! “E perfect, e dulce și bun!”

flavia-mihasan-a-nascut.jpg

Flavia Mihaşan a născut
foto: Instagram
Citeste tot despre: 

Flavia Mihășan, fosta "vecină" de la "Neatza cu Răzvan și Dani", a născut sâmbătă (15 mai), la o clinică privată din Capitală un băiețel perfect sănătos. Ea a publicat şi filmuleț pe Instagram în care își strânge bebelușul prima oară la piept.

“Ieri a venit pe lume minunea asta de bebe! E perfect, e dulce și bun! Te iubim fără limite, copilul nostru”, a anunțat Flavia Mihaşan pe contul ei de socializare, urându-i bebelușului bun venit pe lume.

Flavia Mihaşan mai are un băieţel de 1 an şi nouă luni

flavia-mihasan-baietel.jpg

Flavia mai are un băiețel, Carol (1 an și noua luni)
foto: Instagram

La finalul anului 2020, Flavia Mihăşan (34 de ani) anunţa că va deveni mămică a doua oară. Ea şi dansatorul Marius Moldovan mai au un băieţel, pe nume Carol, în vârstă de 1 an şi nouă luni.
Şi-au propus să nu fie o diferenţă de vârstă prea mare între copiii lor, aşa că lucrurile s-au întâmplat exact cum şi-au dorit. “Eu şi Marius ne vom descurca de minune cu al doilea copil. Marius e un tătic foarte implicat, el probabil o să îl adoarmă pe Carol, iar eu bebeluşul. Noi nu am avut ajutor niciodată şi ne-am împărţit atribuţiile foarte bine. Vom vedea şi acum ce se va întâmpla, probabil îi vom lua după noi pe la spectacole”, a declarat Flavia pentru Click.
 

Loading...
 
 
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1