Flavia Mihășan, însărcinată pentru a doua oară. Ce frumos a anunțat fericita veste!

flavia-mihasan.jpg

flavia mihasan si fiul ei, carol
Flavia Mihășan și micul Carol, primul ei copil. Blonda este însărcinată din nou
foto: arhivă personală

Flavia Mihășan, fosta "vecină" de la "Neatza cu Răzvan și Dani", a anunțat că va deveni mămică pentru a doua oară. Frumoasa blondă a anunțat fericitul eveniment printr-o ședință foto de familie. Dansatoarea și iubitul ei, Marius Moldovan, mai au un băiețel în vârstă de un an și cinci luni.

Flaviei Mihășan îi place viața de mamă! Asta am putea spune cu ușurință, având în vedere că aceasta este deja însărcinată cu al doilea copil. Anunțul a venit la un an și cinci luni de când l-a adus pe lume pe micul Carol. Este în al doilea trimestru de sarcină și se simte bine, este tonică și bucuroasă că a trecut de primele luni mai dificile. Nu știe încă sexul bebelușului din burtă, dar își dorește doar să fie sănătos. Iubit va fi cu siguranță!

flavia-mihasan-iubit-copil.jpg

flavia mihasan gravida, iubit, copil
Flavia Mihăsan radiază de fericire de când este însărcinată din nou
foto: Viva!

Într-un interviu pentru revista Viva!, fosta asistentă tv a recunoscut că a fost o sarcină planificată: "În primele săptămâni am avut stări de greață, o foarte mare poftă de mâncare, ceea ce nu se întâmplase în timpul primei sarcini. Ne-am dorit ca între copiii noștri să nu fie o diferență mai mare de doi ani, așa că suntem într-adevăr norocoși că s-a întâmplat cum am vrut. Atât eu, cât și Marius avem frați, suntem foarte apropiați de ei și am vrut ca și Carol să-și iubească frățiorul sau surioara, iar el să fie iubit la rândul lui de un frățior sau o surioară".

flavia-mihasan-gravida.jpg

flavia mihasan gravida
Flavia a făcut o ședință foto în care și-a arătat burtica de gravidă
foto: captură video Instagram
Loading...
 
 

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1