Flavia Mihășan a confirmat că e însărcinată. Cine e tatăl copilului

flaviaa-mihasan.jpg

Flavia Mihășan este gravidă în 4 luni
Foto Instagram

Flavia Mihășan a confirmat zvonul conform căruia, ea este gravidă. Vedeta a publicat o fotografie în care apare și tatăl copilului și a declarat în dreptul imaginii că este însărcinată în 4 luni.

În urmă cu o lună, ea nu a vrut să facă publică această informație, mărturisind că va ști toată lumea că este gravidă, atunci când va fi cu adevărat cazul.

„Nu pot să spun nimic, mi se pare mult prea devreme. Când totul o să fie cum trebuie să fie, mi-ar plăcea ca acesta să fie zvonul meu şi vestea mea bună. Nu e prima oară când s-a scris asta, de aceea nu le-am luat în serios, nu am reacţionat… Va veni momentul în care eu voi spune, când va fi cazul şi totul va fi safe…(…) Trebuie să ne calmăm un pic ca să fie totul ok”, a explicat cu zâmbetul pe buze Flavia pentru viva.ro. 

Flavia Mihășan este însărcinată în 4 luni

Flavia Mihășan a publicat o imagine emoționantă de sărbăroti alături de iubitul ei cu care va avea un copil. „De acum înainte, vom sărbători totul altfel. Cel mai frumos cadou e pe drum și ne-a ales pe noi”, a scris ea în dreptul fotografiei de pe Instagram.

flavia-mihasan-gravida.jpg

Flavia Mihășan va deveni pentru prima oară mămică
Foto Instagram

Cine este Marius Moldovan, tatăl copilului Flaviei Mihășan

Marius Moldovan este iubitul Flaviei Mihășan, dar și tatăl copilului pe care ei doi îl vor avea împreună. Marius Moldovan este un dansator și un actor, iar cei doi lucrează împreună la mai multe proiecte diferite, precum show-ul Mammamia.

36933337_1029686160538864_8930365519630958592_n.jpg

Marius Moldovan și Flavia Mihășan vor deveni părinți pentru prima oară
Foto Instagram

Cum se va simți Flavia în rolul de mamă

Flavia Mihășan crede că va fi o mamă care îi va oferi foarte multă libertate copilului.

„Mie îmi este teamă să nu fiu prea permisivă. (…) Eu cred că o să fiu o mamă foarte bună pentru că am avut un exemplu foarte bun. Mama mea a crescut trei copii şi a făcut o treabă foarte bună. Nu-mi doresc un singur copil. Dacă noi am fost trei, îmi doresc…poate nu trei. Doi îmi doresc sigur.  M-am pregătit, adică mă pregătesc pentru asta…mă uit în jur şi încerc să vîd ce îmi place şi ce nu îmi place în parenting. Cred că este importantă să îl laşi liber”, declara ea în urmă cu puțin timp.

Loading...

Citește și

  • flavia mihasan neatza cu razvan si dani

    La vârsta de 44 de ani, prezentatoarea emisiunii ”Te iubesc de nu te vezi” (Antena Stars), trăiește pentru a doua oară experiența maternității.

  • flavia mihasan neatza cu razvan si dani

    S-au scurs patru ani de când Flavia Mihăşan a intrat în echipa "Neatza cu Răzvan şi Dani", timp în care blondina nu doar că şi-a dezvoltat simţul umorului după cei doi prezentatori, ci s-a schimbat şi fizic. Asistenta a trecut printr-o serie de modificări care au transformat-o vizibil. Are un corp şi mai lucrat la sala de fitness, un decolteu îmbunătăţit în cabinetul medicului estetician şi un zâmbet de divă.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1