Carmen Tănase e văduvă de 18 ani. A rămas singură după ce cancerul i-a răpit soţul

carmen_tanase_mg_5018.jpg

Carmen Tanase, Flacarica, Inima de tigan, aniversare, tragedie, deces, vaduva
Carmen Tănase a jucat-o pe Flăcărica în "Inimă de ţigan"

Carmen Tănase este inegalabilă în comedii, iar în viața de zi cu zi oamenii se strâng ciorchine în jurul ei, pentru că are o poftă de viață de invidiat. Actrița a trecut însă printr-o mare dramă, în anul 2000, când inima soțului ei, Victor Parhon, a încetat să mai bată. Singura ei alinare este fiul lor, Tudor, un regizor talentat. În 18 ianuarie, artista a împlinit 57 de ani.

Vedeta a povestit, într-un interviu tv pentru Antena Stars, despre povestea de dragoste cu soțul ei, Victor Parhon, fost mare critic de teatru: ”Făceam parte cam din aceeaşi meserie şi discutăm foarte mult, ne completăm în păreri. El era o fire cumpătată, eu - vulcanică. El a fost pentru mine şi soţ, şi tată, şi prieten. Era mai mare ca mine cu 17 ani, şi odată m-am trezit strigându-l «tată». Se amuza. L-am făcut pe Tudor pentru că şi el îşi dorea un copil, iar eu aveam 27 de ani. La început nu am vrut să mă căsătoresc, să ne lege un act, numai că au intervenit nişte chestii tehnice. Dacă nu aveam buletin, nu puteam să mă mut în Bucureşti. În drum spre ofiţerul stării civile i-am spus că s-ar putea să spun nu. L-am ţinut în şah până acolo. El era credincios şi a vrut să ne cununăm religios. Nu am făcut-o atunci când ne-am căsătorit, am vrut să o facem la finalul vieţii lui, dar nu am mai avut timp. Regret enorm. De-aia fiecare lucru trebuie făcut la timpul lui, ca să nu regreţi după aia”.

2_col_sotul.jpg

Carmen Tanase, Flacarica, Inima de tigan, aniversare, tragedie, deces, vaduva
Soțul ei, Victor Parhon, a murit de cancer la plămâni

 

Vestea că el a fost diagnosticat cu o boală cruntă a căzut ca un trăsnet, Carmen simțind atunci că tot Universul ei se prăbușește: ”Din păcate, am ştiut de la început, dar am crezut că există minuni. Exagera mult cu ţigările şi am început să găsesc pe sub pat hârtiuţe cu sânge. El, într-un fel, a ştiut de la început. S-a dus la doctor şi, după rezultat, a trecut pe lângă mine, a intrat în cameră şi nu a mai ieşit câteva ore. A venit apoi la mine şi mi-a spus: «Uite, eu am cancer». A căzut casa pe mine!".

2_col_cu_fiul.jpg

Carmen Tanase, Flacarica, Inima de tigan, aniversare, tragedie, deces, vaduva
Fiul ei, Tudor, este regizor

 

Rămasă singură, cu un copil, și cu multe datorii, Carmen s-a chinuit să vândă casa, deși soțul ei a rugat-o să o păstreze: ”Într-o noapte, de disperare, am căzut în genunchi, plângând şi l-am rugat să-mi dea drumul să fac asta. Şi i-am promis că într-o zi o să repar greşeala, o să o cumpăr pe asta sau alta. A doua zi am vândut casa”. Carmen, care azi împlinește 57 de ani, a devenit celebră cu rolul Flacăra Potcovaru, din serialul ”Inimă de țigan”, de la Acasă TV. În prezent o vedeți, la Antena 1, în serialul <Fructul oprit>”, difuzat luni seară, de la orele 20.00.   

2_col_ea_tanara.jpg

Carmen Tanase, Flacarica, Inima de tigan, aniversare, tragedie, deces, vaduva
Era bună de Miss, în urmă cu 37 de ani
Loading...
 
 

Citește și

  • Sunt rare prieteniile dintre actriţe, cu atât mai mult cu cât duc lupte aprige pe rolurile din teatru, filme şi seriale de televiziune. Iată însă că două mari talente, Carmen Tănase şi Virginia Rogin, au realizat că succesul poate fi şi împărţit şi frăţeşte şi că unde-s doi puterea creşte. Ele au la activ mai multe telenovele, iar recent au fost cooptate într-un nou serial, care va fi difuzat de Antena 1.

  • carmen tanase

    Cabral a avut șansa să întâlnească în România o mulțime de personalități, iar prin stilul său unic, respectuos și amuzant, a reușit să se facă plăcut nu doar de fani, ci și de vedete. Într-una dintre poveștile de pe blogul său personal, prezentatorul Tv își amintește de momentul în care a întâlnit-o pentru prima dată pe actrița Carmen Tănase.