Flăcărica e supereroină: o vezi la 3 posturi tv şi în 11 piese de teatru

f28-vedete-flacarica.jpg

Flăcărica şi State au făcut istorie în serialul "Inimă de ţigan"

Au trecut 13 ani de la lansarea telenovelei “Inimă de ţigan” şi această producţie cu Carmen Tănase şi Gheorghe Visu continuă să fie difuzată pe micile ecrane. Un motiv de bucurie atât pentru Carmen Tănase, cât şi pentru fanii ei, care o mai văd şi la Antena 1, dar şi la Happy Channel. În plus, simpatica actriţă apare şi într-o reclamă, dar şi în 11 piese de teatru.

Ani de zile a jucat în producţiile de la Acasă TV, de la “Lacrimi de iubire” şi “Iubirea ca în filme”, până la “Inimă de ţigan” şi “Regina”, ca mai apoi să încheie seria producţiilor de succes cu “Pariu cu viaţa” şi “O nouă viaţă”. După perioada Acasă, pentru Carmen Tănsae (57 de ani) a urmat o pauză de televiziune, până când a primit din nou oferte de la producătoarea Ruxandra Ion, care s-a mutat în trustul Intact. Astfel că, odată cu producţiile vechi, care se redifuzau, Carmen Tănase putea fi văzută la Happy Channel şi Antena 1, în proiectele “Când mama nu-i acasă” sau “O grămadă de caramele”, iar acum joacă la Antena 1, în serialul “Fructul oprit”, difuzat în fiecare miercuri, de la ora 20.00.

carmen_tanase_-_fructul_oprit.jpg

Carmen Tanase, Flacarica, actrita, Inima de Tigan, Fructul oprit, teatru, reclama, Antena 1
Carmen Tănase, în "Fructul oprit"

Este vorba despre un serial în care are un rol cu totul aparte, altfel decât a jucat până acum, o femeie diabolică şi manipulatoare, care este de multe ori urâtă de cei din jur. Astfel că, zilele acestea telespectatorii o văd pe Carmen Tănase în “Inimă de ţigan”, la Pro 2 (fostul Acasă TV), în “Fructul oprit”, la Antena 1, şi în “O grămadă de caramele”, pe Happy Channel (sâmbătă, de la 11.30). Mai mult, dacă zapezi pe posturile de televiziune o vei vedea pe actriţă fâcând reclamă pentru o pereche de încălţări comode, pe care le recomandă telespectatorilor. Actriţa are şarm şi putere de convingere, astfel că telespectatorii pot deveni uşor şi cumpărători.

20180414_114723_resized_1.jpg

Carmen Tanase, Flacarica, actrita, Inima de Tigan, Fructul oprit, teatru, reclama, Antena 1
Carmen Tănase apare la TV şi într-o reclamă la pantofi

Carmen Tănase are oferte şi iubitorii de teatru, căci joacă pe bandă rulantă. Unul dintre teatrele unde poate fi văzută este “Odeon”, acolo unde joacă în “Brâncuşi împotriva Statelor Unite” şi “Gaiţele”. Apoi o puteţi vedea la Teatrul „Metropolis”, în piesele “Jake şi femeile lui”, “Şi negru, şi alb, şi gri”, la Teatrul de Comedie, în “Pescăruşul”, “Mă mut sau nu mă mut? Aceasta e-ntrebarea” sau la Teatrul „Nottara”, în „Gaiţele”. În  plus, actriţa mai joacă la Sala Dalles, în „Eu dau banii, eu dau ora exactă” sau la Teatrul Elisabeta, în „Magnolii şi cianură”, „Cum se face”, „S-a furat mireasa”  şi “Las că ştim noi”.

o_gramada_de_caramele.jpg

Carmen Tanase, Flacarica, actrita, Inima de Tigan, Fructul oprit, teatru, reclama, Antena 1
Oana Mizil, în serialul "O grămadă de caramele" (Happy Channel)

Actriţa şi mulţi dintre colegii ei au şi reprezentaţii în teatrele din ţară, aşa că este posibil să o vedeţi şi în deplasare. Iar când există oferte de film, actriţa nu spune nu şi acceptă rolurile care i se oferă, cele mai recente fiind cele din “Selfie”, “Ana, mon amour” sau “Tamara, Echelon”.

loading...
Loading...

Citește și

  • Carmen Tanase, Flacarica, Inima de tigan, aniversare, tragedie, deces, vaduva

    Carmen Tănase este inegalabilă în comedii, iar în viața de zi cu zi oamenii se strâng ciorchine în jurul ei, pentru că are o poftă de viață de invidiat. Actrița a trecut însă printr-o mare dramă, în anul 2000, când inima soțului ei, Victor Parhon, a încetat să mai bată. Singura ei alinare este fiul lor, Tudor, un regizor talentat. În 18 ianuarie, artista a împlinit 57 de ani.