Fiul Ralucăi Bădulescu îi seamănă leit! Ce mare s-a făcut

raluca_badulescu.jpg

raluca badulescu jurata emisiune stil kanal d
Raluca Bădulescu şi-a ocupat scaunul de jurat din această toamnă
foto: Kanal D

Raluca Bădulescu are multe motive să fie fericită! În ultimii trei ani a ajuns la o siluetă de fotomodel, la care în trecut nici măcar nu îndrăznea să viseze, a îmbrăcat rochia de mireasă, are o carieră în televiziune şi o familie minunată. Vedeta este foarte mândră de fiul ei Alex, în vârstă de 13 ani, copil pe care îl are din mariajul cu manechinul Vali Pungă, fostul ei soţ.

Raluca Bădulescu s-a transformat incredibil în ultimii trei ani după ce a luat decizia de a-şi micşora stomacul. Ajutată de bisturiu şi apoi de câteva intervenţii estetice, vedeta a devenit o adevărată bombă sexy. A făcut toate aceste schimbări de dragul celui mai importat bărbat din viaţa sa. Este vorba despre fiul ei, Alex, în vârstă de 13 ani. 

raluca badulescu copil alex vali pungaZoom
Alex şi Raluca Bădulescu seamănp ca două picături de apă
foto: arhiva personală

"Am slăbit de la 121 de kilograme şi am ajuns la 55-56, am avut şi 52, deci cu 5 în faţă. Am făcut gastric sleeve şi după aceea câteva operaţii estetice, la nivelul fetei, dinţilor. Faptul că am slăbit se datorează fiului meu. El a fost imboldul meu. Aveam 120 de kilograme la 40 de ani. Acum am 42 de ani. Vă daţi seamă că kilogramele se transformă în boală. Nu mai poţi să mergi, să pleci într-o, excursie sau vacanţă şi el avea nevoie de mine", declara Raluca Bădulescu la Antena 1. 

Jurata de la "Bravo, ai stil" a fost căcăstorită cu manechinul Vali Pungă, iar în urma mariajukui lor a rezultat Alex, fiul de 13 ani al celor doi. În această vară, Raluca Bădulescu a îmbrăcat rochia de mireasă, alesul său fiind Florin Stamin, bărbatul cu care era căsătorită civil de mai mulţi ani.  

loading...
Loading...

Citește și

 • raluca badulescu

  Raluca Bădulescu s-a transformat incredibil în ultimii trei ani după ce a luat decizia de a-şi micşora stomacul. Ajutată de bisturiu şi apoi de câteva intervenţii estetice, vedeta s-a trasnformat într-o adevărată bombă sexy. Acum în hainele ei vechi încap două persoane şi până şi ea este uimită în fiecare zi de noua ei siluetă.

 • raluca badulescu nunta decolteu rochie de mireasa

  Noua vedetă de la Kanal D se pregăteşte pentru două evenimente importante. Lansarea emisiunii “Bravo, ai stil” (Kanal D) şi nunta cu Florin Stamin, din 4 septembrie. Raluca Bădulescu (42 de ani) ne-a oferit, în exclusivitate, detalii despre petrecerea la care vor dănţui 400 de invitaţi, dar şi despre show-ul tv.

 • raluca badulescu jurata emisiune stil kanal d

  De când a slăbit, Raluca Bădulescu e pe cai mari! Îmbracă în toamnă rochia de mireasă şi tot din septembrie va fi jurată la o nouă emisiune la Kanal d. Blonda se alătură Iuliei Albu, la masa „Bravo, ai stil!”, show ce va fi difuzat curând la postul tv patronat de turci.

 • raluca badulescu

  În ultimii ani, Raluca Bădulescu a trecut prin tot felul de schimbări. A slăbit spectaculos, după operaţia de micşorare a stomacului, iar acum are o siluetă de invidiat. Se laudă şi cu un zâmbet...de milioane...Şi cu încă ceva! Dar nu vă spunem despre ce este vorba! Vă dăm un indiciu: are o semnificaţie aparte pentru Raluca.