Fiul milionarului Ţânţăreanu s-a făcut băiat de casă

tantareanu_adriana_nicolae.jpg

dragos tantareanu adriana nicolae
Adriana și Dragoș par să-și fi găsit liniștea, ca o familie normală cu doi copii. Click! i-a surprins extrem de relaxați la cumpărături
Foto: Mihai Caliu

V-o mai amintiţi pe Adriana Nicolae, sexy antrenoarea de fitness care i-a dat palpitaţii Andreei Marin în 2010, când a anunţat că urmează să aducă pe lume copilul unui „junior celebru”?

Din fericire pentru fosta “Zână”, la vremea aceea măritată cu Ştefan Bănică Jr, copilul din pântecele Adrianei era al lui Ţânţăreanu junior, Dragoş. Ei bine, Adriana şi Dragoş formează acum o familie fericită, aşa cum se poate observa din imaginile recent surprinse de fotoreporterii Click!. 

Adriana Nicolae (38 de ani) şi Dragoş Ţânţăreanu (45 de ani) îşi văd liniştiţi de familia lor. Şi de casa lor, pe care, se pare, se pregătesc să o decoreze pentru Sărbători. Cei doi au fost recent surprinşi de fotoreporterii Click! pe când părăseau un magazin de mobilă şi decoraţiuni din zona de nord a Capitalei.

De aici, ei au ieşit zâmbitori, ţinându-se de mână şi admirând produsele pe care le-au cumpărat. Apoi s-au dus într-un supermarket din zona Floreasca, de unde au umplut un coş întreg cu preparate de tot felul: carne, brânză, măsline, zacuscă, sucuri, bere. După ce le-au îndesat în portbagaj, cei doi au plecat spre casă, acolo unde îi aşteptau cei doi copii ai lor. După cele două sarcini, fosta sportivă, deţinătoare a câtorva titluri internaţionale de „Miss fitness”, nu a reuşit să revină la silueta pe care o avea atunci când l-a cucerit pe Ţânţăreanu junior.

2-bd-2.jpg

Adriana și Dragoș par să-și fi găsit liniștea, ca o familie normală cu doi copii. Click! i-a surprins extrem de relaxați la cumpărături

Dar asta nu este o problemă, căci Dragoş, se vede cu ochiul liber, o iubeşte pe cea care i-a dăruit două fetiţe şi care a avut o răbdare de fier cu el, până s-a decis să îşi părăsească nevasta şi cei doi copii, pe care îi avea pe vremea când Adriana i-a picat cu tronc. Unul dintre cei mai vehemenţi critici ai acestei relaţii este chiar tatăl lui Dragoş, Cristian Ţânţăreanu, care şi-a apostrofat fiul în mod public, încă de când s-a născut prima lui copilă din relaţia extraconjugală. Nici acum seniorul nu vrea să audă de povestea asta.

Contactat de Click!, Cristian Ţânţăreanu s-a aprins precum un foc de paie. „Nu mă mai întrebaţi de ei, vă rog!”, au fost singurele cuvinte ale milionarului când l-am întrebat de Dragoş şi de Adriana.

 • dragost tantareanu adriana nicolae
  Adriana Nicolae (38 de ani) şi Dragoş Ţânţăreanu (45 de ani) au mers, împreună, la cumpărături de sezon
  foto: Mihai Caliu
 • dragost tantareanu adriana nicolae
  Cei doi au „vizitat” un magazin de mobilă, de unde au achiziționat mai multe decorațiuni pentru Crăciun
  foto: Mihai Caliu
 • dragost tantareanu adriana nicolae
  Fericiți de cele cumpărate, Adriana Nicolae (38 de ani) şi Dragoş Ţânţăreanu (45 de ani) au încărcat bagajele în mașină și au pornit spre un alt magazin
  foto: Mihai Caliu
 • dragos tantareanu si adriana nicolae
  Cuplul s-a oprit la un supermarket, de unde a achiziționat mai multe tipuri de alimente
  foto: Mihai Caliu
 • dragos tantareanu si adriana nicolae
  Adriana Nicolae (38 de ani) şi Dragoş Ţânţăreanu (45 de ani) au umplut coșul cu preparate din carne, brânză, măsline, zacuscă, sucuri și bere
  foto: Mihai Caliu
 • dragos tantareanu si adriana nicolae
  Cei doi s-au deplasat către mașină, unde au descărcat cumpărăturile în port-bagaj
  foto: Mihai Caliu
 • dragos tantareanu si adriana nicolae
  Dragoș Țânțăreanu și Adriana și-au petrecut ziua la cumpărături
  foto: Mihai Caliu
 • Maximize

1/7

În 2012, Adriana şi Andreea Marin au fost protagonistele unui show de zile mari. Cele două s-au aflat pentru prima oară faţă în faţă după ce s-a vehiculat că Bănică, soţul de atunci al Andreei, ar fi tatăl fiicei Adrianei. Fosta zână şi-a luat inima în dinţi şi i-a cerut socoteală “rivalei”. De şase ori consecutiv, Andreea Marin a întrebat-o pe Adriana Nicolae dacă tatăl copilului său este sau nu Ştefan Bănică. Actriţa a reuşit să treacă elegant peste moment, lăsând însă loc de interpretări, căci, la vremea respectivă, Dragoş Ţânţăreanu nu îşi asumase public paternitatea primei copile a Adrianei.

Și-a supărat tatăl când și-a părăsit familia

2-bd-3.jpg

Cristian Țânțăreanu n-a fost de acord cu decizia fiului său

În urmă cu mai bine de cinci ani, pe când s-a înfiripat idila dintre el și Adriana, Dragoş era încă însurat cu Mihaela, cea care, la rândul ei, i-a dăruit doi copii. Fiul milionarului de la Corbeanca a decis să îşi părăsească prima familie abia în 2013, când Adriana Nicolae a adus-o pe lume pe cea de-a doua copilă a lor. De atunci, cei patru trăiesc sub acelaşi acoperiş, fericiţi şi indiferenţi la ce spune gura lumii. Toată povestea l-a supărat la culme pe tatăl său, omul de afaceri Cristian Țânțăreanu, care se pare că nu vrea să mai audă de fiul lui.

Actriță și antrenoare

Absolventă a UNATC, Adriana Nicolae a debutat în show biz ca dansatoare la emisiunea “Surprize, surprize”, prezentată de Andreea Marin. Ea a jucat pe scena Teatrului Naţional (“Chicago”, “Cei 150”), în filmul “Poveste de cartier” şi în telenovela “Iubire ca în filme”. Adriana a fost şi instructor de fitness, participând la numeroase competiţii naţionale şi internaţionale. A fost căsătorită doi ani cu Florin Piersic junior. 

 

 

Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1