Fiul lui Victor Pițurcă, înnebunit după cumnata Cristina Ich. «Spune că e mai frumoasă decât Angelina Jolie»

edan-piturca.jpg

vica edan piturca
Vica Blochina și fiul ei, Edan, la premiera Maleficient. Puștiul are o entorsă după un meci de fotbal

Pe principiul sângele apă nu se face, Edan, fiul Vicăi și al lui Victor Pițurcă, e mare admirator al viitoarei lui cumnate, Cristina Ich. Frumoasa brunetă, supranumită și Angelina Jolie de România, este însărcinată în nouă luni cu celălalt fiu al lui Victor Pițurcă, Alex.

Miercuri, 16 octombrie, la premiera filmului “Maleficent”, cu Angelina Jolie în rolul principal, Vica Blochina, fosta iubită a lui Victor Pițurcă, și-a dat fiul de gol: ”Lui nu-i place de Angelina, e înnebunit după Cristina Ich. Zice că-i mai frumoasă decât Angelina!”, a declarat Vica Blochina. Vica (44 de ani) este foarte mândra de Edan (12 ani), care nu doar că joacă fotbal, dar are și 10 pe linie la școală. ”Al meu o sa fie un fotbalist deștept. Are numai 10 pe linie, inclusiv la matematică. Nu are voie decât o oră pe zi pe telefon. Cu măsură“, a mai spus Vica pentru click.ro.

cristina-ich-dezvaluiri-despre-relatia-cu-alex-piturca-zici-ca-mi-a-luat-dumnezeu-mintile.jpg

Cristina este adesea comparată cu Angelina Jolie
Foto: Arhivă personală

Cristina Ich naște în curând

Cristina Ich (32 de ani) și Alex Pițurcă (35 de ani) au o relație de la începutul lui 2019. Bruneta a rămas însărcinată cu fiul cel mare al fostului selecționer Victor Pițurcă și așteaptă, dintr-un moment, în altul, să nască un băiețel. Cristina și-a anunțat fanii pe pagina de Facebook că ia o pauza până în noiembrie.

alex-piturca-cristina-ich.jpg

cristina ich si victor piturca
Cristina Ich și Alexandru Pițurcă vor avea un băiețel
foto: Cancan.ro

”Ne revedem pe 1 noiembrie. Sunt un copil care vă spune că va avea un copil. Și nu pentru că voiam să spun, ci pentru că am fost constrânsă, iar unii dintre voi ați fost martori la acest lucru”, a anunțat Cristina pe pagina ei de socializare.

Citește și:

Pițurcă a descoperit rețeta tinereței fără bătrânețe: cum se menține în formă la 61 de ani

Fiica cea mare a Angelinei Jolie are propria ei afacere! Tot profitul îl donează unei cauze nobile

 

Loading...

Citește și

  • Alex Pițurcă și Cristina Ich trăiesc o poveste de dragoste ca în filme și se gândesc chiar și la nuntă. Alex Pițurcă este mai fericit ca niciodată de când formează un cuplu cu frumoasa Cristina Ich. Cei doi și-au declarat iubirea public, și de atunci, sunt în centrul atenției presei.

  • Cristina Ich este cunoscută în România pentru colaborările pe care le-a avut alături de diverși comedianți din România, dar și pentru asemănarea izbitoare cu Angelina Jolie. Ea a devenit foarte cunoscută pe rețelele de socializare, unde este urmărită de peste jumătate de milion de oameni. Tânăra din Republica Moldova pare că stă bine și la capitolul dragoste.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1