Fiul lui Ștefan Bănică a împlinit 6 luni! Cum se laudă mămica Lavinia: «Este și foarte talentat»

lavinia-parva-stefan-banica.jpg

Lavinia Pârva și Ștefan bănică și-au serbat miercuri, 13 noiembrie, băiețelul
Foto: Instagram

Când a trecut timpul?! Probabil același lucru îl gândesc și părinții Ștefan Bănică și Lavinia Pârva, care parcă mai ieri se bucurau de venirea pe lume a micuțului lor, iar acum serbează deja 6 luni de când Alexandru le înveselește casa.

Mămica Lavinia Pârva a publicat o poză cu băiețelul ei și al cântărețului Ștefan Bănică pe rețelele de socializare odată cu venirea acestei zile speciale, urmată de un mesaj emoționant, prin intermediul căruia a dezvăluit și data exactă în care l-a născut pe micuț.

Băiețelul lui Ștefan Bănică și al Laviniei Pârva a împlinit 6 luni 

Dacă la început momentul venirii pe lume a lui Alexandru a fost oarecum învăluit în mister, neștiindu-se data exactă în care micuțul a apărut în viața celor doi, iată că de ziua lui chiar mămica Lavinia a fost cea care „a făcut lumină”. Atât ea, cât și partenerul ei, Ștefan Bănică, au anunțat că au devenit părinți în luna mai a acestui an, în data de 16, însă se pare că Alexandru s-a născut cu câteva zile înainte, pe 13.

În data de 16 când anunțau astfel noul membru al familiei, Lavinia se externase deja din spital și se bucura acasă de momente frumoase alături de băiețelul ei, exact așa cum Click! a preconizat în acea lună. Acum, soția lui Bănică spune că micuțul ei îl moștenește pe Bănică, mândrindu-se că va fi talentat în viitor, cel mai probabil în zona artistică. 

lavinia-parva-stefan-banica-bebelus.jpg

Băiețelul lui Ștefan Bănică și al Laviniei Pârva, Alexandru, a împlinit 6 luni
Foto: Instagram

„Astăzi este o zi importantă pentru mine. Îngerașul meu a împlinit 6 luni. Este băiețel mare, este ager, haios și cred că este și foarte talentat. Îi doresc numai zile senine și pline de frumos, de bunătate, de realizări și înțelepciune. Îl iubesc cu toată ființa mea. Este un sentiment care nu se poate exprima în cuvinte. Este un sentiment Dumnezeiesc!”, a scris fericita mămică pe rețelele de socializare. 

Lavinia Pârva, soția lui Ștefan Bănică, a adus pe lume un băiețel perfect sănătos, în mare discreție, așa cum își trăiește și relația cu artistul. Lavinia a născut la o clinică privată, pe mâini extrem de bune. Vedeta a fost asistată la naștere de Doru Herghelegiu, medicul care a făcut parte din echipa care i-a salvat viața Andreei Bălan, după complicațiile pe care aceasta le suferise în timpul operației de cezariană prin care a adus-o pe lume pe cea de-a două fetiță a ei și a actorului George Burcea. 

Loading...
 
 

Citește și

  • Lavinia Pârva a reuşit să slăbească, lucru care fanilor ei li se părea ceva de neatins, având în vedere că solista a luat serios în greutate în sarcină. Soţia lui Ştefan Bănică a devenit pentru prima dată mămică la finele lunii mai, când a adus pe lume un băieţel. La scurt timp de la momentul naşterii, solista s-a apucat intensiv de sport, astfel că în doar cinci luni, bruneta şi-a recăpătat formele sexy cu care făcea furori în videoclipuri.

  • În luna mai, Ștefan Bănică Jr și Lavinia Pârva au devenit părinții unui băiețel, și chiar dacă ei țin foarte mult la discreție, iată că a ieșit la lumină că vedetele l-au botezat pe micuțul Alexandru în urmă cu câteva zile.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1