Fiul lui Marian Drăgulescu, gimnast ca tati. Ce mândru e de medalie!

22561356_1577800822277880_1571974657_o.jpg

Marian Dragulescu, Larisa Dragulescu, Richard Dragulescu, gimnastica, medalii, profesie
Larisa și fiul ei, Richard
foto: arhivă personală

Aşchia nu sare departe de trunchi. Fiul lui Marian Drăgulescu îi calcă pe urme celebrului său tată, care ne-a făcut să plângem de bucurie atunci când cucerea medalii pentru România, la gimnastică. Micuțul Richard (11 ani) muncește din greu pentru un palmares ca al tatălui, iar acum se antrenează la Clubului Sportiv Şcolar din Reşiţa. În primăvară, gimnaştii reşiţeni au primit aparate noi în sală, iar o parte dintre acestea sunt cele pe care au concurat în aprilie cei mai buni sportivi la Campionatul European de la Cluj-Napoca, competiţie unde Marian Drăgulescu a câştigat medalia de aur în finala de la sol.

Marian Dragulescu, Larisa Dragulescu, Richard Dragulescu, gimnastica, medalii, profesieZoom
În 2015, Richard Drăgulescu a câștigat aurul la sol, în Serbia
foto: arhivă personală

“Băiatul este bine, face în fiecare zi sport. Merge la antrenamente, se pregăteşte zilnic câte patru ore. Nu îl văd făcând altceva în viață, decât gimnastică. A început să meargă la concursuri prin țară, să câştige medalii. Luna asta, pe data de 23, pleacă la o competițe în Franța și este tare nerăbdător și emoționat”, ne-a spus mama puştiului, Larisa Drăgulescu.

Marian Dragulescu, Larisa Dragulescu, drama, hipoacuzie, tumora, operatii, ColesteatomZoom
Larisa și Marian Drăgulescu au împreună doi copii: pe Beatrice și pe Richard
loading...
Loading...

Citește și

  • Marian Dragulescu, Larisa Dragulescu, drama, hipoacuzie, tumora, operatii, Colesteatom

    Familia Drăgulescu a fost mereu în centrul atenției și cu bune, și cu rele. Și datorită medaliilor cucerite de Marian, în cariera de gimnast, și din cauza scandalurilor conjugale pe care acesta le-a avut cu fost soție, Larisa. Acum, cei doi sunt mai uniți ca niciodată, pentru că, la doar 13 ani, fiica lor duce o luptă crâncenă în urma unei tumori de la nivelul urechii. Dar nu acesta a fost primul necaz, căci încă de la naștere fetița a fost diagnosticată cu hipoacuzie bilaterală profundă.