Fiul lui Marcel Pavel a renunțat la facultate, în Anglia, de teama teroriștilor

marcel-pavel.jpg

marcel pavel
Fiul lui Marcel Pavel nu mai vrea să studieze în străinătate
Foto: arhivă personală

Fiul lui Marcel Pavel și-ar fi dorit să urmeze o facultate în Marea Britanie, dar tatăl său a mărturisit că nu s-a adaptat la viața de acolo, departe de părinți, iar un incident cu un suspect de terorism l-a convins să se întoarcă.

Marcel Pavel a fost invitat la emisiunea „Agenția VIP”, de pe Antena Stars, unde a povestit despre incidentul prin care a trecut fiul său, Sasha. Băiatul nu s-a simțit bine departe de familia sa, iar în momentul în care unul dintre colegi a fost suspectat de terorism, s-a răzgândit să mai urmeze facultatea în străinătate: „Un coleg arab, student, l-au prins cu o bombă în ghiozdan înainte cu două zile să plece”, a mărturisit Marcel Pavel în cadrul emisiunii.

fiju_marcel_pavel.jpg

marcel pavel
Fiul lui Marcel Pavel nu s-a putut adapta la viața din MArea Britanie, departe de familia sa
Foto: arhivă personală

Cântărețul a vorbit puțin și despre viața sentimentală a lui Sasha, despre despărțirea de iubita sa: „Fiii meu sunt prea tineri ca să se căsătorească. Ei s-au iubit. Cine a spus că ea i-a dat papucii? E o minciună. Ei s-au iubit foarte mult.”

Marcel Pavel este căsătorit de 25 de ani și are trei copii împreună cu soția alături de care formează unul dintre cele mai solide cupluri din lumea artiștilor autohtoni.

Loading...
 
 
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1