Fiul lui Cătălin Măruță are și el Covid-19. Cum se simte David

maruta-david-fiu.jpg

catalin si david maruta
David Măruță, testat și el pozitiv la testul pentru noul coronavirus, alături de tatăl, mama și sora lui
foto: arhiva personală/Instagram

Încă o veste tristă pentru Andra și Cătălin Măruță. Fiul lor în vârstă de nouă ani, David, a fost și el confirmat pozitiv cu noul coronavirus în cursul zilei de marți. Băiatul era singurul din familie care rămăsese negativ la testul pentru coronavirus și tocmai de aceea fusese izolat de restul familiei, împreună cu bona.

Fiul Andrei și al lui Cătălin Măruță a făcut testul Covid aproape zilnic de vineri, de când ceilalți membri ai familiei sale au ieșit pozitivi. „A făcut și David coronavirus. Testul lui a ieșit abia astăzi pozitiv. El ne tot ne bătea la cap să-i facem și lui testul. Acum e fericit că nu mai stă separat de noi”, a declarat Cătălin Măruță, în emisiunea sa de la Pro TV, unde transmite în direct de acasă.

Mihai Bobonete, care astăzi a prezentat emisiunea în locul lui Măruță, alături de colegii săi din „Las Fierbinți”, Costi Diță și Mihai Rait, i-a consolat pe membrii familiei Măruță, precizând că și el, și familia sa au avut virusul. „Și eu am avut Covid cu toată familia. A fost frumos, am stat două săptămâni în casă”, a spus Bobonete.

Loading...
 
 
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1