Fiul Andrei și al lui Cătălin Măruță a împlinit 9 ani. David a avut petrecere fără invitați

catalin-maruta-david-maruta.jpg

catalin maruta
Cătălin și David Măruță
foto: Facebook

Solista Andra (33 de ani) și prezentatorul PRO TV Cătălin Măruță (42 de ani) și-au serbat fiul, care a împlinit 9 ani pe 16 martie. Cei doi părinți au pus poze superbe pe rețelele sociale și au recunoscut că s-au simțit bine și singuri, petrecerile cu mulți invitați, la locurile de joacă, nefiind recomandate în această perioadă a pandemiei de coronavirus.

David Măruță e un poznaș și nu stă locului o clipă, însă a învățat să facă vloguri și are propriul canal de YouTube. În plus, e foarte grijuliu cu surioara mai mică, Eva (4 ani). „De când s-a născut David, viața noastră nu a mai fost la fel. Ne-a arătat că putem iubi mult mai mult decât credeam că e posibil. E un fiu și un frate excepțional, un băiat așa cum am visat întotdeauna să am. La mulți ani, David! Să fii fericit! Datorită lui mă bucur mai mult de fiecare clipa. Îl sărbătorim simplu, cu un tort. Dar nu ne plângem. Suntem cei mai fericiți! Nici el nu vrea nici un cadou. Doar să fim toți sănătoși!”, a spus Andra pe rețelele sociale.

andra-david-maruta.jpg

andra si david maruta
Andra, topită după zâmbetul fiului ei
foto: Facebook

Și Cătălin Măruță și-a felicitat public fiul cu un mesaj emoționant: „Vom ține mereu minte această zi de naștere. Doar noi și un tort. Nici nu avem nevoie de mai mult să fim fericiți, doar suntem împreună și suntem sănătoși. La mulți ani, David!”

Citește și:

Andra, despre viața din spatele scenei. «Cred în educația cu blândețe, îmi tratez copiii cu respect»

Uite unde "s-au ascuns" vedetele de coronavirus! Ilie Năstase - mai panicat, soția - mai optimistă

Loading...
 
 

Citește și

  • Bărbat testat cu scanerul pe un aeroport, în pragul epidemiei de coronavirus

    Apar noi informații despre cât de contagios este noul coronavirus. Un studiu recent al cercetătorilor chinezi a relevat faptul că acesta poate trăi, în medie, 20 de zile în corpul unui pacient infectat, tratat şi vindecat. Sunt cazuri în care Covid-19 a persistat chiar și peste 30 de zile în organismul uman.

  • test coronavirus

    Autoritățile transmit că stocurile de teste pentru coronavirus sunt atent monitorizate de Ministerul Sănătății. În acest moment, în spitalele din România, pot fi testate peste 1.500 de persoane suspecte de infectare cu Covid-19. Însă, la nevoie, acest stoc poate fi suplimentat.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1