Fiica secretă a lui Ioniţă de la Clejani îşi umple sutienul cu bani

12-13-vedete-12-cantareata-ramona.jpg

2017. Ramona Manole s-a îmbogăţit anul acesta din nunţi. Mesenii o îngroapă în bani, din dedicaţii

Ioniţă de la Clejani are doi copii cu soţia lui, Viorica, dar şi o fiică mai mare, pe Ramona, pe care a lăsat-o să crească în sărăcie. Ramona a avut însă ambiţie şi, după ce ani la rând şi-a drămuit banii de pâine, frumuşica brunetă este acum regina petrecerilor.

Vă mai amintiţi de Ramona Manole (26 de ani), fetiţa cu păr negru ca abanosul, care plângea, la emisiunile tv, de dorul tatălui ei, Ioniţă de la Clejani? În ciuda lacrimilor vărsate, Ioniţă nu a părut deloc impresionat de povestea fiicei sale mai mari, rezultată dintr-o relaţie anterioară, şi a refuzat categoric să o ajute financiar, deşi ceilalţi doi copii ai săi, Margherita şi Fulgy, au fost crescuţi în puf.

Ramona s-a mai maturizat între timp şi a decis să-şi ia singură viaţa în piept. Şi-a şters lacrimile, şi-a îndesat într-o valijoară câteva hăinuţe, şi a plecat în Anglia, la Londra, în speranţa unei vieţi mai bune, de dragul celor trei copii ai săi. A fost surprinsă de cunoscuţi cerşind pe străzi.

 

Ramona este mama a trei copii

Zoom
2014. Ramona ajunsese să cerşească în Londra, pentru o bucată de pâine

 

Cu un acordeon imens în braţe, ea cânta la colţul străzii cântece de petrecere. În dreptul picioarelor aşezase o cutie din carton, unde trecătorii îi puneau câte un bănuţ, impresionaţi de vocea femeii. Însă, iată că acele vremuri au apus de mai bine de doi ani, iar acum Ramona poate concura lesne cu sora ei mai mică, Margherita. Îmbrăcată elegant, în haine de calitate, fiica renegată a lui Ioniţă de la Clejani este regina petrecerilor, postându-şi pe Facebook fotografii în care ţine strâns în palmă banii obţinuţi din dedicaţiile mesenilor. Însă şi sutienul este burduşit cu bancnote, semn că are succes.

Zoom
Şi-a cumpărat maşină, un Audi A 6

 

Fericită că a reuşit să scape de sărăcie, ea ne-a vorbit despre onorariul cerut la chefuri: “Preţul variază de la om la om. De exemplu, la o nuntă, iau cam 400 de euro, iar dacă fac show toată noaptea primesc în jur de 150 de milioane de lei vechi, cam aşa. Momentan merg doar prin ţară la nunţi, dar sper să fiu invitată şi în străinătate”. Ramona a început să trăiască pe picior mare: “Mi-am luat o maşină, un Audi A 6”, ne-a mai spus ea.

Zoom
S-a mutat la casă nouă, pe care tocmai o mobilează

 

Dar solista şi-a mai postat pe Internet şi câteva fotografii din casa de lux  în care tocmai s-a mutat. Ar vrea să păstreze relaţia cu fraţii ei mai mici, însă aceştia nu par dornici să o primească în sânul familiei. În timp ce Ramona s-a chinuit să facă totul pe munca ei, iată că Margherita se plimbă cu un Range Rover de 45.000 de euro, cadou de la celebrii săi părinţi şi locuieşte într-o vilă de sute de mii de euro.

 

Celebrele surori şi-au etalat trupurile sexy la plajă

Zoom
Ramona şi-a etalat trupul frumos

 

Ramona şi Margherita Manole (25 de ani) au moştenit talentul vocal al tatălui lor, aşa că se pot duela lesne în voci, dar şi în frumuseţe. Ambele şi-au postat fotografii din recentele vacanţe.

Zoom
Margherita şi-a bronzat funduleţul obraznic

 

În timp ce Margherita şi-a etalat la plajă bustul mărit cu ajutorul implantului mamar, funduleţul obraznic, şi buzele sexy, mărite tot de medicul estetician, Ramona, mai timidă de fel, s-a pozat într-o ipostază cuminte. Ioniţă de la Clejani nu a dorit  ca fiica cea mică să-şi pună silicoane, însă într-un final a cedat rugăminţilor acesteia. Margherita cântă adesea cu părinţii ei, la petreceri, tariful trupei fiind de aproape 5.000 €.

loading...

Citește și