Fiica rebelă a lui Horia Moculescu a dat blugii rupţi pe costume şi tocuri

6_2-col-nidia-si-horia-moculescu.jpg

Horia Moculescu e tare mândru acum de Nidia. Mai mult, ei au cântat împreună la Milano

Horia Moculescu, unul dintre cei mai buni compozitori de muzică ușoară, a împlinit 81 de ani pe 18 martie, eveniment sărbătorit cu fast, alături de cei dragi. La chef au fost prezenți și doi soliști de calibru, Corina Chiriac și Gabriel Cotabiță.

N-a lipsit nici fiica Nidia (28 de ani), care a rămas în custodia lui, după divorțul de acum 20 de ani de Mariana Moculescu. Aceasta l-a lăudat pe sărbătorit pentru preparatele culinare cu care i-a răsfățat pe invitați: ”Tata, trebuie să îți mărturisesc că ești frumos.Îmi plac ouăle umplute făcute de tine”. Nidia s-a maturizat în ultimii ani, spre bucuria lui Horia, care a avut mari necazuri cu ea, în adolescență.

Aceasta a recunoscut, într-un recent interviu pentru Antena Stars, că fugise de acasă și că a încercat drogurile ușoare. Nidia și-a schimbat și look-ul, trecând de la blugi rupți, adidași și tricouri lălâi, la costume elegante și la pantofi cu toc.  De ceva vreme, ea cântă împreună cu tatăl ei, cei doi susținând un spectacol în Milano, unde s-au bucurat de un real succes.

Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0 ClickPoftaBuna.ro 1
3
ClickPoftaBuna.ro : 1