Fiica Prodancei a făcut senzație, la plajă, în costum de baie! Uite-o cum arată

anamaria_prodan.jpg

anamaria prodan sexy impresara sarah fiica bachet
Anamaria Prodan are de ce sa zambeasca, mai ales cand se poate lauda cu fete atat de frumoase
foto: Facebook

Anamaria Prodan are două fiice cu care se mândrește de câte ori are ocazia și are și de ce. Iar zilele acestea, cu ocazia minivacanței de 1 Mai, Sarah, fiica ei mai mică a făcut senzație pe plajă, la malul mării.

Sexy-impresara a început să își scoată cele două fete și la evenimente mondene, pentru a arăta lumii cât de frumoase sunt. De altfel, Anamaria Prodan susținea, într-un interviu, că și-ar lăsa fetele să pozeze goale în Playboy, dacă ele și-ar dori așa ceva. "La 18 ani, dacă ajung pe picioarele lor, pot poza fără probleme. Pozele artistice sunt frumoase. Eu una mă mândresc cu ele, iar fetele mele le au în camerele lor”, spunea sexy-impresara.

sarah_fiica_anamaria_prodan.png

anamaria prodan sexy impresara sarah fiica bachet
Sarah, fiica Aneimaria Prodan, este o adevarata bomba sexy
Foto: Instagram

Iar Sarah, pare-se, este încântată de idea de a realize fotografii, mai ales că are un corp care ar putea fi invidiat de orice model de pe la noi. Iar acest lucru a putut fi observat zilele acestea, când, aflată la mare, fiica Aneimaria Prodan și-a făcut o mică ședință foto, pe plajă, demonstrând că are un corp perfect, ea pozând în costum de baie.

Sarah, fiica impresarei din prima căsnicie adoră baschetul şi este o sportivă de succes. Sarah locuieşte mai mult în America, acolo unde studiază, dar face şi baschet. Cu toate acestea, tânăra se întoarce şi în ţara natală, din când în când, unde joacă pentru naţionala de baschet a României.

Loading...

Citește și

  • Au trecut doar nouă zile de când îndrăgita cântăreață Ionela Prodan a încetat din viață. Anamaria, fiica ei, a fost răvășită de durere în tot acest timp, însă a decis să renunțe la doliu și să se reapuce de treabă, pentru a depăși mai ușor tristețea copleșitoare care a venit odată cu pierderea mamei sale.

  • ana maria prodan ionela prodan

    Clipe grele în familia Prodan-Reghecampf. Fiicele, ginerii și nepoții se roagă neîncetat pentru viața Ionelei Prodan, care de la începutul anului stă mai mult prin spitale, din cauza unei boli necruțătoare, care i-a afectat pancreasul. Ieri, după luni de durere înăbușită, Anamaria Prodan a cedat și a publicat pe Facebook un mesaj sfâșietor.

  • anamaria prodan costuri inmormantare

    La patru zile de când și-a luat ”rămas bun” de la mama ei, Anamaria Prodan a apărut pentru prima dată în public. Impresara a făcut o vizită la celebrul stomatolog, medicul care i-a pus fațetele dentale de 15.000 de euro.

  • Ionela Prodan a murit, Anamaria Prodan, doliu, tristete, deces, fiica Ionelei Prodan, emisiunea, PRO TV, Gospodar fara pereche

    În perioada de priveghi, apoi la înmormântare, Anamaria Prodan şi-a adunat toate forţele pentru a se ocupa de cele creştineşti, de toate pregătirile înmormântării iubitei ei mame. Acum însă dorul este mai acut ca niciodată, iar vedeta realizează că nimeni şi nimic nu o mai poate aduce înapoi pe femeia care i-a dat viaţă. Ana are noroc, dacă putem spune aşa, căci familia şi munca o ajută să meargă mai departe. Luni va intra în pâine la PRO TV.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1