Fiica lui Ștefan Bănică și-a cunoscut fratele bebeluș. Ce spune Andreea Marin

andreea-marin-fiica-violeta_2.jpg

andreea marin fiica violeta
Violeta este o adevărată domnişoară
foto: Mihai Ionescu

Săptămâna trecută, Ștefan Bănică (51 de ani) a devenit tătic pentru a treia oară, iar vestea a dat-o pe Facebook pe 16 mai, când Lavinia era deja externată din maternitate. Bucuria sa imensă a împărtășit-o și cu ceilalți copii ai săi. Radu (17 ani), fiul din relația cu Camelia Constantinescu, și Violeta (10 ani), fiica din căsătoria cu Andreea Marin, au venit să își cunoască fratele. Andreea Marin a povestit despre acest moment unic.

Lavinia Pârva (34 de ani) și Ștefan Bănică au devenit părinții unui băiețel săptămâna trecută. Acest moment a adus bucurie în sufletele părinților, dar și ale fraților micuțului Alexandru, așa cum a fost numit cel mai mic membru Bănică. Invitată la emisiunea ”La Măruță”, moderată de Cătălin Măruță, la Pro TV, Andreea Marin a mărturisit că Violeta l-a cunoscut deja pe frățiorul vitreg și a fost entuziasmată de această întâlnire. „A fost foarte bine. Îl aștepta. Este un copil foarte sensibil și cred că, la rândul ei, când va fi mămică, va fi foarte bună. Este un copil foarte cald. A fost să-l vadă pe Alexandru, l-a și ținut în brațe. Nu e treaba mea să dau detalii de genul acesta. Să fim sinceri, orice copil care vine pe lume e o binecuvântare. Ceea ce-mi doresc și mie”, a mărturisit Andreea Marin. Pe data de 16 mai, Ștefan Bănică a făcut o postare emoționantă pe pagina de Facebook.

stefan_banica_lavinia_parva_baietel_nume.jpg

stefan banica lavinia parva
Ștefan Bănică și Lavinia au ales să-l numească Alexandru pe băiețelul lor
Foto: arhivă personală

"Sunt fericit că a venit pe lume fiul meu cel mai mic, haios şi sănătos, Alexandru Bănică. Eu şi soţia mea vă mulţumim tuturor celor care aţi fost alături de noi în această perioadă, pentru faptul că ne-aţi respectat intimitatea şi pentru toate mesajele frumoase", a scris Ştefan Bănică pe pagina de Facebook.

Citește și:

EXCLUSIV! Sarcina a transformat-o uluitor pe soția lui Ștefan Bănică. Lavinia naște luna viitoare

Lavinia Pârva a născut cu medicul care a salvat-o pe Andreea Bălan. Este deja acasă cu bebelușul

Loading...

Citește și

  • S-a recuperat bine după operaţia suferită luna trecută la coloană. Andreea Marin este o femeie activă, aşa că deja a revenit la programul de odinioară. Fotoreporterii Click! au surprins-o, zilele trecute, la un magazin cu hrană pentru animăluţe, ea având acasă căţei şi pisici. Nu a fost singură, ci însoţită de unica sa fiică, Violeta, care îi seamănă leit tatălui, Ştefan Bănică. De la mamă a moştenit însă dragostea pentru hainele elegante.

  • banica jr concert parc crangasi

    Ştefan Bănică jr. este extrem de ocupat, iar de când i s-a născut şi al treilea copil programul lui este şi mai plin, orele de odihnă fiind acum numărate probabil pe degetele de la o singură mână.Duminică seara, artistul a fost surprins în trafic de fotoreproterii Click! în timp ce se îndrepta spre scena din parcul Crângaşi unde a susţinut un concert. Artistul a ajuns la destinaţie cu doar 30 de minute înainte ca recitalul lui să înceapă, semn că şi acasă are treabă suficientă.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1