Fiica lui Liviu Vârciu, superbă la 16 ani! Iată cum arată Carmina când iese în club cu tatăl ei

liviu-varciu.jpg

Liviu Vârciu

Liviu Vârciu este recunoscut ca fiind un adevărat cuceritor, iar prin patul lui au trecut multe femei celebre. Mai mult decât atât, a avut şi un mariaj cu Adelina Pestriţu, care însă s-a încheiat cu un divorţ.

Cu toate că are renume de Don Juan, Liviu Vârciu pare să fi avut şi momente când s-a aşezat la casa lui. El are doi copii, un băiat şi o fată, iar cel mic a fost botezat în primăvara acestui an. Însă, cea care a stat alături de el în aceeaşi casă şi care a încercat să fie mai prieteni ca niciodată a fost Carmina, fiica lui cea mare, care are 16 ani.

Anul trecut, Carmina şi Liviu Vârciu au locuit împreună, însă cei doi nu s-au înţeles foarte bine sub acelaşi acoperiş, iar tânăra s-a mutat înapoi în Arad, la mama ei. Cu toate că nu locuiesc împreună şi nici nu s-au înţeles, Liviu Vârciu este foarte mândru de fiica lui şi postează des pe reţelele de socializare fotografii în care apare alături de Carmina. În această vară, ei au petrecut vacanţa împreună, iar un mesaj postat de Vârciu a fost foarte funny: „A venit vremea când sunt cu fata mea în club ! Am îmbătrînit“.

Iată cum arată Carmina când iese în club cu Liviu Vârciu

Loading...